Pluspunten
Door omleiding vlucht later gearriveerd. Goed opgelost na bellen dat we later zouden aankomen
Pluspunten
ik heb gebeld en ik kreeg direct iemand aan de telefoon. Veilig idee dat je altijd iemand kan bereiken.
Pluspunten
Perfect geholpen indien nodig.
VerbeterpuntenHou vast aan een goede prijsverhouding. Het moet aantrekkelijk blijven, anders gaan mensen andere mogelijkheden zoeken.
Pluspunten
Snelle actie met telefoniste.
VerbeterpuntenDe bevestiging was niet door verwerkt. Dus kon met de code niet op het parkeer terrein komen. Met aanmelden was de tijdstip al ingevuld. Dit had ik moeten aanpassen. Dit ging niet helemaal goed. Was niet duidelijk genoch voor mij. De telefooniste heeft het snel opgelost. Dat was super. Ook beter aangevenen afslag net voor vliegveld.
Pluspunten
Bij het niet kunnen vinden van de locatie wegens zeer slecht zich door slechte weersomstandigheden was de telefonische ondersteuning prima in orde
Verbeterpuntende P midstay die stond aangegeven op onze info werd helemaal nergens aangegeven op borden, daar stonden alleen andere P terreinen. Overal werd gebouwd en door het slechte weer konden we het niet vinden, onze TomTom gaf ook het adres als onbekend op, misschien is het handig als u een andere adres nummer in de P straat vermeldt zodat de navigatie het weet.
Pluspunten
Communicatie
Pluspunten
Betaalbaar parkeren op loopafstand van de luchthaven
VerbeterpuntenVoor ons was alles okee
Pluspunten
Duidelijke communicatie en het werkt gewoon.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Beteouwbaarheid en makelijk in/uit rijden.
VerbeterpuntenWaarschuwen / online kunnen inzien hoe druk het op de parkeer plaats is en waar er nog plek vrij is.
Pluspunten
Duidelijk communicatie, via email en SMS.
VerbeterpuntenTijdens onze laatste vakantie hadden we gereserveerd tot 23:45 uur op zondag 16/12. Door vliegtuigvertraging kwamen we pas om 01:00 uur op 17/12 aan in Eindhoven. Hierdoor waren we genoodzaakt een dag extra te reserveren. Dit wordt niet vergoed door verzekering of vliegmaatschappij. M.i. mag Park en Fly hier in tegemoet komen. Immers, voor 1,5 uur langer parkeren hebben nu noodgedwongen een dag extra moeten betalen!
Pluspunten
Werden onderweg gebeld dat we i.v.m. Het slechte weer dichterbij de luchthaven konden parkeren. Echt top!!!
Pluspunten
We vonden het fantastisch. We waren echt na 7min bij de incheckbalie. Doen we volgende keer weer!
Pluspunten
Heel makkelijk te reserveren en betalen via internet. Bij terugkomst hadden we enorme vertraging waardoor het uitrijuur in gevaar kwam. Heb toen gebeld en het werd direct aangepast, dit op zondagavond om 23 uur!! Top service!!
VerbeterpuntenRedelijk kleine parkeervakken
Pluspunten
Snel geregeld , handig met code in en uitrijden
Pluspunten
Top geregeld, geen problemen gehad. Alles werkte snel, perfect, naar behoren en geen moeilijk gedoe.
Verbeterpunten-
Luchthavenweg 67