In het donker rij je de inrit makkelijk voorbij
Pluspunten
Gemakkelijk te regelen en dichtbij het vliegveld van Eindhoven! Een dag voor vertrek nog een email met de informatie (adres, poortcode etc. is ideaal Super!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel te vinden, snel te boeken, ze hebben onze order omgeboekt naar een voor ons betere deal zonder er iets voor te berekenen.
Pluspunten
Vond de prijs vrij hoovoor 4 dgn(die was hoger dan mn vliegticket) maar service, locatie etc prima!!
VerbeterpuntenPrijzen
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website, parkeerplaats voldeed helemaal aan onze verwachtingen.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Heel handig, zo dichtbij Eindhoven Airport. Prima parkeerplek. Ontvangen code werkt goed.
VerbeterpuntenVind het toch wel erg prijzig... Misschien een kortingsvoucher geven aan vaste klanten.
Pluspunten
Goede duidelijke communicatie
Camera's ophangen !!!! Onze auto is beschadigd dat is nog eens leuk terug komen van vakantie ! Bedankt..
Beste Gabrielle, wat ontzettend vervelend om te horen. Uit onze ervaring blijkt dat dit ook met camera beelden erg lastig tot vrijwel niet te registreren is. Helaas hebben wij verder ook (nog) geen melding mogen ontvangen van iemand. Mocht iemand zich nog melden, laten wij dit uiteraard aan je weten. Met vriendelijke groet, team Park & Fly
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar en eigenlijk ter plaatse geen personeel.
Pluspunten
Ligging kort bij vertrekhal
VerbeterpuntenNiet nodig.
Pluspunten
Gewoon, goed geregeld.
Pluspunten
Is dichtbij en goedkoop
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Top service, nog nooit problemen gehad. Twee x iets geweest en perfect opgelost. Leuk zakendoen !!!
VerbeterpuntenHoe lager de prijs, hoe beter, toch ?
heb ik niet
Pluspunten
Makkelijk en snel gereserveerd! Parkeerplaats op loopafstand en ook voor een goede prijs!
Pluspunten
Prima service!
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven