Pluspunten
Lekker kortbij de terminal
Beveiliging dmv bijv. camera's invoeren. Dit ivm diefstal kentekenplaten van mijn vriend die laatst bij jullie geparkeerd heeft. Vriendelijker personeel na werktijden mag ook wel, die mensen niet onderbreekt en die wat behulpzamer is.
Pluspunten
zekerheid van beschikbare parking ruimte; aanvaardbare loopafstand tot terminal.
Verbeterpuntenbewegwijzering van terminal naar Park & Fly kan nog wat beter. Enige verwarring met de grote , meerverdiepingen Parking P4 treedt geregeld op bij eerste maal - gebruikers.
Pluspunten
Makkelijk doormiddel van een code zonder tussenkomst van een persoon in en uitrijden. Zeer dichtbij de luchthaven.
VerbeterpuntenMocht het gewenst zijn, zichtbaar aantonen van dat het veilig is om de auto daar achter te laten, aangezien iedereen bij de parkeerplek kan komen ook al is het niet mogelijk zonder code de slagbomen te openen. Cameras aanwezig
Pluspunten
Beveiligd middels slagboom. Niet duur en op loopafstand van vliegveld. Prima te doen!
VerbeterpuntenBewegwijzering naar de uitgang kan beter.
Ik wist vantevoren niet dat mijn auto buiten op een soort afgesloten veld zou staan. Op zich prima hoor maar had het graag vantevoren geweten.
Pluspunten
prijs kwaliteit prima. loopafstand van 600 meter goed te doen. snel en afficient
Pluspunten
Goede service, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenHad wat moeite met de code bij het uitrijden, maar kan ook aan mijzelf gelegen hebben. Bij de 3e maal intoetsen van de code ging uiteindelijk slagboom open.
Pluspunten
Kreeg een duidelijke mail met duidelijke uitleg.
VerbeterpuntenMisschien kan er in de bevestiging vermeld worden dat er een willekeurige plek op het terrein gekozen kan worden. En een aanvulling zou kunnen zijn dat je 1.5 uur te vroeg/te laat ook toegang hebt tot de parkeerplaats.
Pluspunten
Het gaat allemaal soepel.
VerbeterpuntenMisschien iets grotere parkeervakken?
Pluspunten
ik heb nooit klachten, afspraken worden altijd nagekomen.
Verbeterpunten-
Jammer dat het niet overdekt is. Duidelijk een min puntje.
Beste Anneke, dank voor je feedback. Op de website staat aangegeven dat deze parkeerplaatsen niet overdekt zijn. Mocht je de volgende keer een overdekte parkeerplaats willen boeken, kun je kiezen voor Valet Parking Inside. Met vriendelijke groet, team Park & Fly
Pluspunten
Heldere communicatie
VerbeterpuntenIets meer duidelijkheid over logging parkeerplaats.
Pluspunten
Kregen een betere plek gratis toegewezen
Pluspunten
In de buurt van de luchthaven
VerbeterpuntenSlechte aanduiding war de parkeerplaats is gelegen (we zijn er 2x aan voorbij gereden!)
Pluspunten
Prima bedrijf en locatie t.o.v. vlierveld
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven