Goede parkeerplaats P21

HAndige parkeerplek dicht bij vertrekhal.

Prima parking en vooral prima service!

De ochtend van het vertrek heb ik een Whatsapp bericht ontvangen van Park & Fly met een routebeschrijving naar de parking via Google Maps. Bij aankomst op de parking, ontving ik opnieuw een routebeschrijving (te voet deze keer) om naar de luchthaven te wandelen. Echt top! Goed mee-gedacht met de klant, een heel goede ervaring dus.

Kurzfristig nutzbar, nahe Entfernung, jederzeit wieder.

Der Parkplatz ist gut abgesichert, jederzeit nutzbar. Die Unterstützung online per Website und WhatsApp war hervorragend. Fussläufig problemlos erreichbar. gerne jederzeit wieder.

ok

ok

Top!!

Snel en dichtbij en betaalbaar.

Dichtbij de airport. Je hoeft niet lang te lopen. Onbemande service maar alles werkte perfect en de auto stond veilig.

Excellent

Zalige manier van boeken en ook de manier van in en uitrijden. Alles gebeurt automatisch op basis van je nr plaat. Zeker een aanrader voor iedereen die in Eindhoven wilt gaan opstijgen.

Perfecte communicatie via Whatsapp

Goede uitleg , dichtbij vlieghaven, gewoon makkelijk!

Ruime plekken dicht bij het vliegveld

Goed afgesloten parkeerterrein met prima plekken. Duidelijk te vinden en mooi dichtbij het vliegveld.

P26

Parking okej wszystko w porządku .wieksza uwagę trzeba skupić na sposobie parkowania aut .bardzo mało miejsca a ludzie parkują jak chcą .trzeba robić zdjęcia auta bo nie o otarcia bardzo latwo

Bardzo dobre

Serdecznie polecam

Makkelijk en dichtbij parkeren!!

Parkeerplaats is goed te bereiken. Slagboom opent automatisch bij aankomst, vervolgens is het nog ca 5 minuten lopen tot de vertrekhal.

Heel makkelijk

Heel dicht bij het vliegveld. Echt letterlijk 2 minuten lopen. Geweldige service en uitleg via whatsapp.

Makkelijk, snel geregeld en ruime parkeerplekken.

Ideaal en dichtbij vliegveld.

Top parkeerplek op loopafstand!

Bedankt!

Uitstekend snel en goed!

Snel en dichtbij het vliegveld!

Prettige wijze van Parkeren, dicht bij het vliegveld

Vlot geregeld. Dichtbij het vliegveld. Wel erg duur. € 135,00 voor 5 dagen parkeren.

Prima afstand en netjes via WhatsApp info

Prima afstand van luchthaven. Alles wordt netjes via WhatsApp vooraf en nadien gecommuniceerd

Goed geregeld.

Goede parkeerplek en alles fijn geregeld. Ook dichtbij de vertrekhal en goed te lopen.

Goede service, duidelijke instructies. Gemak!

Snelle bevestiging boeking, duidelijke instructies voor wat betreft het parkeren. Super goede ligging ten opzichte van het vliegveld. De slagboom ging wel niet open bij het naar buiten rijden maar na 1 telefoontje bij het genoemde telefoonnummer was dit snel geregeld en konden we weer naar huis rijden. Ik zal hier zeker nog een keer gebruik van gaan maken.

Meedenken voor een oplossing

Door het missen van een vlucht uit Portugal moest de parkeerperiode aangepast worden. Na telefonisch contact werd dit vlot en begripvol gedaan zodat we na een vermoeiende dag toch vlot de parkeerplaats konden verlaten. Dikke pluim voor de operator!

Direct parkeren met kentekenherkenning, geen codes, geen gedoe.

Dit was een heel goede ervaring,binnen rijden zonder problemen,buiten rijden zonder problemen. De afstand te voet is heel goed doenbaar. Wij danken voor deze service.

Veilige parkeerplaats naast luchthaven

Park & ​​​​Fly P24 1 week gebruikt. De slagboom ging niet automatisch open bij het in- en uitrijden, maar na een telefoontje opende de operator hem direct. Heel dicht bij de luchthaven. Mijn auto stond daar veilig. Ik kreeg een betere prijsaanbieding dan de parkeerplaats van de luchthaven.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven