Alles perfect

snel, professioneel en vriendelijk

Minus Bewertung

Leider war der in der Bestätigungsmail genannte Ort nicht auffindbar bzw. dort war nur eine Art Hinterhof ohne Beleuchtung und ohne Menschen. Ein Anruf über die Telefonnummer aus der Bestätigung wurde als „sie sind hier falsch“ angetan, bzw. mit „kommen Sie hierher“ beantwortet. Der Ort, wohin ich kommen soll, wurde trotz mehrfacher Nachfrage nicht beantwortet. Stattdessen wurde auf niederländisch mit anderen Personen gesprochen. Ich habe mir dann, da ich und meine Begleiter einen Flug erreichen mussten, einen anderen Parkplatz gesucht. Schade um das Geld, das Sie von mir bekommen haben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Betaalt voor niks

Geboekt en betaald voor overdekte garage. Deze ging echter niet open! Niet chill als je je vliegtuig moet halen! Telefoniste niet echt heel behulpzaam. Dus na bel contact toch de auto een week buiten laten staan en dus wel betaald voor de ‘excellence’ parking.

Korte loopafstand en makkelijk reserveren

Op korte loopafstand van vliegveld en makkelijk online te reserveren

Prima plek om je auto te parkeren!

Gemakkelijk te boeken en te vinden. Prima begeleiding door Park & Fly, heldere communicatie.

Goed en veilig parkeren op loopafstand!

Goed en net parkeerterrein. Op loopafstand van de terminal. Bij aankomst werkte de QR code niet naar behoren, maar via de klantenservice snel toegang gekregen. Aanrader!

Keurig geregeld

Goede communicatie via mail. Routeplanner via de app en mail. Geen enkel probleem.

Prettig vertrouwd gevoel

Fijne dienst verlening waarbij ik mijn auto met gerust hart achter kan laten.

Snel geregeld, goede plek

Prima optie

Te smalle vakken

Smalle parkeerplekken, waardoor Auto's dubbel geparkeerd staan. Had het geluk dat ik met een kleine auto was, anders had je last minute opzoek kunnen gaan naar een nieuwe locatie

Top geregeld

Super goed

Prima plek

Perfect, alles werkt perfect!

Goede uitleg via mail en whatsapp. Goede route beschrijving, uitleg parkeren was duidelijk. Op kenteken kon je ze naar binnen rijden en eruit rijden.

Heel gemakkelijk parkeren.

Lang parkeren nog nooit zo gemakkelijk. In Weeze op parking 2. Door nummerbord herkenning gaan slagbomen automatisch open. Dus geen gedoe met kaartjes trekken en betalen bij een automaat. Heel handig.

Snel parkeren,zonder problemen.

Het enige minpunt was het zoeken naar een plekje. Maar het wat vakantietihd dus het was gewoon druk. Inrijden verliep soepel.Over het uitrijden had ik lichte stress omdat onze terugvlucht op een later tijdstip was ingepland dan voorheen.Ook bij het uitrijden geen problemen.TOP!

Prima locatie

Prima locatie, op loopafstand

Ausfahrtstor öffnete sich nicht

Bei der Ausfahrt P26 hat sich das Tor nicht geöffnet und unter der angegebenen Telefonnummer war niemand zu erreichen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Voordelige parking op een paar minuten wandelen van de terminal

Voordelige parking op een paar minuten wandelen van de terminal Buiten parkeren. Sleutels mag je zelf bijhouden en slagbomen gaan open door nummerplaat herkenning.

Mooi makkelijk

Goede prijs voor parkeren voor meerdere dagen

Ondanks dat ik een wijziging van kenteken had gedaan en dit niet verwerkt was bij het aanrijden van de slagboom, heeft de medewerker dit netjes opgelost

Handige park en fly

Alles prima, maar wel duur om je auto 4 dagen te parkeren

Uiterst vlot, alles via whatsapp

Website was overzichtelijk, boeking gebeurde vlot. Er waren nét genoeg reminder whapps om je bevestiging te geven. Heel duidelijke aanwijzigingen om er naartoe te rijden. QR-code zelfs niet nodig als de nummerplaat goed is aangegeven. 2x op een niet voor de hand liggend uur op de parking moeten zijn, maar het voetgangerspoortje was gewoon toegankelijk. En een kleine afstand om dan te wandelen tot de terminal zelf. Best een aanrader.

Gemakkkelijk

No comment

Niet op de hoogte gebracht van defect bij parkeer hek

Het hek bij parkeer vak ging niet open Verder zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door personeel. Echter was het probleem bekend. We waren hiervan graag op de hoogte gebracht

Werkt prima

Plek reserveren- parkeren - genieten van je vakantie - terugkomen en uitrijden

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven