Pluspunten
Top geregeld !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eenvoudig te reserveren. Makkelijk in- en uitrijden met persoonlijke code. 5 min.lopen vanaf luchthaven Eindhoven.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goedkoop en toch vlakbij luchthaven. Gemakkelijk in en uitrijden met code. Je mag je sleutel bijhouden.
Pluspunten
De auto veilig parkeren voor een betaalbare prijs. De bestelling via internet en indien gewenst of nodig, gemakkelijk contact met het personeel (email of telefoon). Al verschillende keren tevreden klant.
Pluspunten
Veel te duur
VerbeterpuntenPrijs goedkoper maken
Pluspunten
Correct.
VerbeterpuntenAuto's die parkeren staan niet altijd recht in vakken !!
Pluspunten
Gewoon probleemloos parkeren op redelijke afstand van de luchthaven voor een faire prijs.
Verbeterpuntenaangeven dat er camera bewaking is en misschien hier en daar nog een (nep) camera voor het goede gevoel
Pluspunten
Super geregeld en slim gebruik gemaakt van de ruimten. Ik stond op 5 minuten lopen van het vliegveld en kreeg ook nog eens kosteloos een upgrade. Top!
Beste Jolinda, hartelijk dank voor je feedback! Goed om te horen dat het parkeren bij Park & Fly goed bevallen is. Wij zien je graag de volgende keer bij ons terug. Met vriendelijke groet, team Park & Fly
Positive
Habe ich schon ein paar benutzt, bis jetzt ohne Probleme. Die Email-Bestätigung inkl. Code per Email Die Lage optimal , nur ca. 200-400 m zum Terminal.
VerbesserungspunkteDie Parkplätze sind ein bisschen eng. Die Preise für 3-5 Tage zu hoch
Pluspunten
nabij de luchthaven
Verbeterpuntenmeer verlichting aan de ingang en ook aan de kleine weg die naar de luchthaven gaat
Pluspunten
Snel geregeld
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven