Ik heb lang moeten zoeken naar de parking, niet zo duidelijk aangegeven ... er zijn er meerdere ... allemaal niet evident in het donker ...
Pluspunten
Vlot bereikbaar
Geen personen gezien, er is gelukkig niets misgelopen. Maar ik had toch bij het inrijden graag een minder toegankelijker infrastructuur verwacht.
Positive
Sehr nah am Flughafen, optimal. Preis/Leistung in Ordnung
Pluspunten
Korte loopafstand naar Luchthaven Eindhoven in vergelijking met de prijs Eenvoudige toegang en exit met pincode Soepelheid / marge qua uur van aankomst en vertrek zonder bijbetaling Vriendelijke bejegening aan de telefoon
VerbeterpuntenVerlichting op het P-terrein Bewegwijzering vanaf Luchthavenweg
Pluspunten
Parking dicht bij de luchthaven voor een interessante prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
niet meegemaakt
Verbeterpuntencode op entreepoort werkte niet. Moesten bellen en wachten en wachten, slechte edvaring!! Daardoor veel stress om vliegtuig te halen
Pluspunten
makkelijk te boeken top geregeld
Pluspunten
Melding over openstaand raampje en verhelpen daarvan. Fantastisch.
VerbeterpuntenAanduiding ter plaatse vetschil easy park en midstay niet duidelijk genoeg. We kwamen in donker op verkeerde plek terecht.
Pluspunten
Pluspunten
Snel online te boeken
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Je krijgt wat je met het bedrijf overeenkomt
geen
Pluspunten
Dichtbij
Pluspunten
Simpel met een code in- en uitrijden
Pluspunten
Alles weer prima geregeld. Geen negatieve punten., tot de volgende keer.
Positif
Prix
SuggestionsTrop peu d'indication sur la position physique du parking. Parking non clôturé et facilement accessible pour des personnes mal intentionnés Parking non couvert. J'ai cru qu'il n'y aurait pas de place pour mon véhicule.
Dear Stéphane, thanks for your feedback. I see that you have made a reservation for P Long Stay. On the website we gave information about the different parkingplaces. We have one parkingplace inside and that is the 'Valet Parking Inside'. Furthermore we explain on our website that our parkingplaces are secured with a barrier and code. We hope to see you next time again! Kind regards team Park & Fly
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven