Pluspunten
Snelle reactie en duidelijke poort instructies
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima parkeerplaats.
Verbesserungspunkte
Bitte in der jeweiligen Landessprache antworten
Guten Tag Bernd, vielen dank für Ihre Nachricht. Wann Sie eine Reservierung machen, können Sie auch eine Sprache auswählen. Mit freundlichen Grüßen, Team Park & Fly
Pluspunten
VerbeterpuntenAls het donker is, in de vroege ochtend, is het vinden van het adres niet makkelijk voor mij. Ik heb wel 8 rondjes gereden, maar na vragen bij een ander parkeerterrein werd ik in de juiste richting gestuurd.
Pluspunten
Zeer goede ervaring. Alles verliep vlekkeloos.
VerbeterpuntenAdverteren met zeer aantrekkelijke prijs maar in praktijk kom je toch altijd uit op 10 euro per dag. Vergeet op ligging tov luchthaven is dit wel hehe redelijke prijs!
Pluspunten
Goed en snel geholpen, toen de poort niet snel open ging
Pluspunten
Kreeg gratis update naar parking die dichterbij de luchthaven lag.
Pluspunten
Complimeny voor hulpvaardigheid personeel. Na aankomst van retourvlucht op 23/10 j.l. bleek mijn accu leeg. Op kantoor bleek uw manlijke medewerker snel bereid om mee te lopen naar wagen met accubooster. Binnen paar minuten kon ik rijden. Prima dus. Oorzaak: heb mijn binnenlicht aan latens staan. Moest dit bij aankomst voor vertrekvluch in donker gebruiken om Code te kunnen lezen en indrukken op paaltje. Nogmaals goed geholpen.
Beste Machiel, hartelijk dank voor je bericht. Wat fijn om te horen dat het goed en snel is opgelost met je lege accu. Dit is natuurlijk altijd een vervelend einde van de reis. Wij zien je graag de volgende keer bij ons terug. Met vriendelijke groet, team Park en Fly
Parkplatz online bestellt - bezahlt - Code erhalten - alles gut geklappt
geen
Pluspunten
alles loopt vlotje !!!
Verbeterpuntenroute beschrijving kan korter en duidelijker
Hat alles gut geklappt
VerbesserungspunkteBessere Ausschilderung
Positive
Batteriestarter-Kit kostenlos zur Verfügung gestellt!
VerbesserungspunkteZuweisung von festen nummerierten Parkplätzen!
Pluspunten
Parkeerplaats zeer dichtbij vliegveld Eindhoven. Je kunt er met een code die je van tevoren hebt gekregen in- en uitrijden.
VerbeterpuntenHet wandelpad van de parkeerplaats richting vliegveld is zeer slecht verlicht. Zou fijn zijn als daar een paar lampen zouden komen. En aan het eind van dat wandelpad (richting vliegveld, op de openbare weg) staat meestal een auto geparkeerd, waardoor je er moeilijk met je koffer langs kunt!
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven