Positive
Personal und Kommunikation nicht negativ aber nicht gesehen/genutzt
VerbesserungspunkteParkplatz fast zu voll, schwer Platz zu finden, wenn SUV parken und 2 Plätze belegen
Pluspunten
Simpele en adekwate wijziging uren
duidelijk aangeven waar de parkeerplaats is, moest zoeken
Pluspunten
Was te vroeg aanwezig en derhalve ging de slagboom niet open. Maar na telefonisch contact werd ik zonder problemen toegelaten. Waarvoor dank.
Koffer karren kunnen niet worden achtergelaten op een normale manier. De prijs voor een paar dagen parkeren is gewoon belachelijk. Maar dat is in zijn algemeenheid en niet alleen voor deze parkeergelegenheid.
Pluspunten
Eenvoudig in en uitrijden, goede prijs. Dicht bij terminal
Pluspunten
Het systeem dat je met een code in en uit moet rijden werkt perfect. Lekker zelf je plekje zoeken en mooi je sleutels bij je houden. Klein stukje lopen naar de luchthaven, allemaal goed te doen.
Pluspunten
Super goed geregeld
Pluspunten
Probleemloos, goede afhandeling
Pluspunten
Kan geen negatieve punten benoemen.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Ik kom zelf uit de reiswereld en gebruik dsze parkeerplaats al jaren. Niks op aan te merken . Top!
VerbeterpuntenBij deterugreis konden we het paadje lastig vinden
Pluspunten
Efficiente reservering en goede aanwijzingen
Verbeterpuntengeen
Luchthavenweg 67