Pluspunten
kort bij
Verbeterpuntenmeer verlichting in het wandelpad.
Pluspunten
Hat alles gut geklappt.
VerbeterpuntenParkeerplaatsen beter aangeven
Een lampje (bij een avond-vertrek) bij de uitgangs-slagboom omdat je dan nog even kunt lezen dat er een # en een * bij het codegetal ingetypt moet worden.... Nu konden we de sticker met de betreffende tekst pas lezen door bijlichten met een mobieltje!
Pluspunten
Goede informatie, parkeerplaats eenvoudig toegankelijk met eigen toegangscode.
Pluspunten
Fijne parkings
VerbeterpuntenGeen, prima geregeld
Pluspunten
Gemakkelijk te boeken , goede communicatie per mail
VerbeterpuntenWij konden niet met de cijfercode inloggen na de “”upgrade”. Moesten telefonisch hierover contact opnemen
Pluspunten
Communicatie liep vlekkeloos ,
VerbeterpuntenZoals zoveel zeggen van de prijs kan altijd iet af
Pluspunten
snel geregeld en auto staat er goed
VerbeterpuntenKan ik niet verzinnen
Pluspunten
Vlot boeken, als je vroeg boekt en later is er nog een plaatsje dichterbij wordt er mee gedacht.
wellicht kunt u in site aangeven wat het belang voor u is om te weten hoe laat een gebruiker aankomt. Ik was enigszins verrast dat ik gebeld werd dat ik nog niet geparkeerd had en of ik daar nog gebruik van zou maken
Pluspunten
was allemaal goed geregeld.
VerbeterpuntenPrijs maar dit blijft altijd een discussie voor mij. Veel geld betalen om je auto ergens neer te mogen zetten blijft altijd zuur.
Pluspunten
Nette behandeling etc echt goed.
Verbeterpuntenis goed zo, misschien de prijs er zijn in de omgeving op 2 minuten meer echt goedkopere aanbiedingen. Ik vind de service wel echt belangrijk vandaar dat ik voorlopig blijf
Pluspunten
Gratis update gekregen voor een betere parkeerplek
Pluspunten
Alles ok
Pluspunten
Prima, volgende keer weer
VerbeterpuntenMisschien iets betere bewegwijzering van en naar parkeerplaats?
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven