Pluspunten
We konden last minute onze auto kwijt vlakbij het vliegveld voor een redelijke prijs.
Pluspunten
2 dagen voor vertrek een gratis upgrade gekregen.
VerbeterpuntenZou fijn zijn dat de volgende keer de service is met pendelbus operationeel is.
Pluspunten
Niet ***len maar doen!
Pluspunten
We waren genoodzaakt om langer te parkeren vanwege een staking.. Dit is prima opgelost.
Beste Dineke, bedankt voor je feedback. Wat ontzettend vervelend van de staking, maar fijn om te horen dat het allemaal goed is verlopen met het parkeren. Wij zien je graag de volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, team Park en Fly
Pluspunten
Goede tijd voor de afstand naar de luchthaven
VerbeterpuntenWe konden het terrein P300 niet zo makkelijk vinden.
Pluspunten
Wijziging van vertrektijd op laatste dag was geen prob leem. Po bevestiging van de wijziging.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke internetsite.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Er wordt proactief meegedacht. Indien er een upgrade mogelijk wordt het aangeboden zonder bijbetaling. Correspondentie wisseling verloopt perfect via email.
Pluspunten
Dichtbij vertrekhal
Pluspunten
Goed bereikbaar
vaste klanten vroegtijdig een voordelig aanbod doen of vaste klanten korting laten opbouwen
Pluspunten
Op prima loop afstand van de luchthaven van Eindhoven, alles is perfect verlopen.
VerbeterpuntenNiks!
Pluspunten
Makkelijk parkeren dichtbij de airport. In verhouding goede scherpe prijs. Plekken wat krap (mede doordat niet iedereen even netjes parkeert) maar hebben hier prima gestaan. In/uitrijden ging heel soepel met de code.
Positive
Alles super, nur die 1.Mail kam nicht an