Sommige gebruikers hebben.nogal wat moeite om binnen de lijnen te parkeren waardoor plaatsen onmogelijk te gebruiken zijn
Pluspunten
Prima. Duidelijk. De luchthaven is makkelijk te bereiken. Niet geheel veilig.
VerbeterpuntenZorg voor een veiligere route. Wellicht een pendel dienst.
Pluspunten
Guter Kundenservice, Gute Plattform
VerbeterpuntenPreis könnte bei 6€/Tag liegen.
Pluspunten
Na vertraging waarbij wij midden in de nacht terug zijn gekomen is de parkeertijd tot 2x toe netjes aangepast. De telefoon werd ook direct aangenomen. Helemaal top. Bedankt!
Pluspunten
Makkelijk boeken
VerbeterpuntenZonder code uit kunnen rijden, betekend in mijn ogen geen beveiliging tegen diefstal
Pluspunten
top geregeld, ruime plaats, was ook plaats. dicht bij Eindhoven Airport, goed te lopen
Pluspunten
Prima communicatie. Prettige parkeergelegenheid.
wij vonden de parkeerplatsen in Eindhoven nogal smal.
Pluspunten
Heel goed geregeld, met een code in en uitrijden.
Positive
Guter Parkplatz in kurzer Distanz zum Flughafen. Buchung und Codebereitstellung waren unproblematisch.
VerbesserungspunkteEs wäre gut, wenn nicht nur Kreditkarten als Bezahlmittel gelten würden, sondern auch Paypal/Abbuchung o.ä. möglich wäre.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven