Pluspunten
alles was goed geregeld
Pluspunten
Correcte en zorgvuldige mail van de reservering. Ook nog een herinnering vlak voor die tijd met nogmaals de code: helemaal top
Pluspunten
Ik kom telkens terug. Voor mij perfecte oplossing, altijd vriendelijk geholpen
Beste Bart, hartelijk dank voor je feedback. Wij zien je graag de volgende keer weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, team Park en Fly
Pluspunten
Snel en makkelijk geregeld
Pluspunten
Fijne dat wij met een lege accu stonden en er binnen 15minuten iemand kwam om ons te helpen
Beste Olaf, bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat het probleem met de accu snel was opgelost. Wij zien je graag weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, team Park en Fly
Pluspunten
- gemakkelijk reserveren - gebruik code
Verbeterpunten- meer verlichting wandelpad - plaatsen iets breder maken
Pluspunten
Op wandelafstand van de vertrek - en aankomsthal. Vlotte reservatieprocedure met de inrijcode
Pluspunten
Makkelijk parkeren voor eenredelijke prijs
Verbeterpuntenanoniem
Pluspunten
Snelle reactie op mails, vlucht had vertraging maar konden toch nog uitrijden.
Pluspunten
Gewoon goed
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Gemakkelijk te boeken.
VerbeterpuntenMogelijk maken om op het terrein te komen indien men ook de code nodig heeft.
Pluspunten
Wederom prima geregeld.
VerbeterpuntenIk heb in het voorjaar en het najaar gebruik gemaakt van jullie parkeergelegenheden. Ik vond het prijsverschil van de twee boekingen te veel verschillen.
Pluspunten
Personelijk te woord staan bij probleemjes is fijn.
Verbesserungspunkte
Die Einfahrt zum Paekplatz ist schwer zu finden. Bessere Ausschilderung.
Er stond dat het voor drie dagen €30 was. Toen ik ging boeken bleek het €40 te zijn. Vreemde zaak.
Pluspunten
Gemakkelijk te boeken. Heel handig en snel in en uit rijden. Mooie grote vakken
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven