Pluspunten
Duidelijkheid in communicatie en daardoor makkelijk in veewerking
Pluspunten
Alles via internet en de mail geregeld, verloopt erg soepel en makkelijk met de inrij code.
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven waar de parkeerplaats is.
Pluspunten
service, door een communicatie fout stond er op ons parkeerbewijs dat we in de ochtend 8.00 uur weer zouden vertrekken, in de loop van de vertrekdag werden we gebeld of het klopte dat onze auto nog op de parkeerplaats stond, toen uitgelegd dat we om 20.00 uur van de parkeerplaats zouden vertrekken,dit was geen probleem en het werd in het systeem veranderd.
Pluspunten
snel, aan te lopen, probleemloos
VerbeterpuntenAanbiedingen alleen voor schiphol en niet voor Eindhoven
iets bredere parkeerplaatsen
Pluspunten
Prettig, goed dat je snel een aanpassing krijgt van je uitrij tijd.
VerbeterpuntenWij konden savonds laat in het donker de parkeerplaats niet meer vinden. Voor oudere mensen is dat lastig. Een van onze telefoons was leeg en de andere had geen data meer. Dan is een bord met overzicht van de parkeerplaatsen bij de uitgang vd luchthaven misschien een goede oplossing
Pluspunten
Gemakkelijke reservatie, gemakkelijk kort bij de luchthaven parkeren!
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Vooral zo door gaan !!
VerbeterpuntenGeen, al 2 maal van Park & Fly gebruik gemaakt, tot volle tevredenheid !!
Pluspunten
gemakkelijk bereikbaar ,dicht bij de luchthaven 2 de maal gebruik gemaakt van jullie parking ...Super !!
Pluspunten
Prima parkeergelegenheid, goed verlicht. Personeel niet gezien maar wel telefonisch een goed contact gehad
Pluspunten
duidelijk en zeer efficient: prima
Pluspunten
Parkeerplaats goed toegangkelijk, normale parkeervakken, 7 min lopen van luchthaven
Verbeterpuntenlooproute van parkeerplaats naar luchthaven graag duidelijk aangeven, want als je er nooit geweest bent weet je niet welke kant je op moet lopen
Pluspunten
duidelijke website
Verbeterpuntenparkeerplaatsen kunnen wat breder , zijn erg smal
Betere voetpaden ,toegang langs de ingestorte parkeergarage.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven