Pluspunten
Je krijg gelijk per mail antwoord op je vraag en ook nog vriendelijke houden zo.
Verbeterpuntenmisschien nog proberen een parkeerplek te vinden die eat dichter bij is,dit dan voor eindhoven.
Bewegwijzering van terminal terug naar parking. Wij hebben een kwartier gezocht (met onze reiskoffers). Zeer jammer wanneer je betaalt voor een parking op 250 meter...
Pluspunten
zeer correct en als er een update komt dan krijg je direct
Verbeterpuntennvt
Positive
Efficient communications. No surprises. Parking walking distance from terminal.
SuggestionsCan't think of any.
Pluspunten
Na een bezoek van 4 dagen aan Boedapest kwamen wij (4 vriendinnen) terug bij de auto. We hadden nog een half uur “parkeertegoed”. Bij vertrek bleek de accu leeg. Gelukkig lid van de ANWB die we hebben gebeld, maar dat duurt natuurlijk enige tijd. Het tel.nr. Van park and Fly gebeld en verteld dat wij een technisch probleem hadden. De mevrouw van park and Fly was zeer vriendelijk en gaf ons anderhalf uur extra parkeertijd zodat de ANWB het probleem op kon lossen. Hartelijk dank hiervoor. Ook de volgende keer als we vanaf Eindhoven vliegen parkeren we weer bij deze maatschappij.
Betere bewegwijzering; echt zoeken tussen de verschillende parkeerterreinen
Pluspunten
ik kon niet uitchecken wegens onderhoud aan de slagboom. ik ben de dag erop netjes gebeld dat ik nog niet uitgecheckt was. perfecte service.
Verbeterpuntenwaarom niet inrijden op kenteken. in het donker was het niet helemaal duidelijk waar de knopjes van de toetsen zaten, ik heb 2 x mis getypt. ik miste ook een help/assistentieknop op de in check paal. verder viel mij op dat er buiten de vakken geparkeerd werd, wat hinderlijk was bij uitrijden.
Pluspunten
lekker dichtbij
VerbeterpuntenWij waren er al 2 x voorbij gereden, dus wat ons betreft een groter bord a.d. weg inclusief het huisnummer !!
Pluspunten
personeel is professioneel en vriendelijk.
Pluspunten
Lekker dichtbij vliegveld
VerbeterpuntenBen 4 keer s.nachts er voorbij gereden. Dus dichter bij weg herkenbaar maken
Pluspunten
Dichtbij luchthaven
Pluspunten
Gemakkelijke toegang. Reminder vlak voor vertrek met essentiële gegevens Betaalbaar
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Gewoon lekker eenvoudig en snelle reactie. Helemaal prima TNX
Pluspunten
VerbeterpuntenHad een deuk in mijn deur, super krappe plekken! Erg duur voor wat het is!
Pluspunten
Nette parkeerplaats
Verbeterpuntenparkeerplaatsen zijn wel smal
Pluspunten
Werkt gemakkelijk
VerbeterpuntenPrijs kan altijd beter
Pluspunten
Makkelijk in gebruik en dicht bij luchthaven
Beste Danielle, dank voor je feedback. Echter, in de boekingsbevestiging die je ontvangt wordt bovenin ook het adres van de parkeerplaats vermeld. Met vriendelijke groet, team Park en Fly
toen wij aankwamen was er nog precies één plaats vrij. bewegwijzering mag wat duidelijker
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven