VerbeterpuntenGeen klachten
Pluspunten
Alles naar wens
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima, Nooit problemen
Routeaanwijzing naar luchthavengebouw ?
Pluspunten
zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan
VerbeterpuntenDe locatie van de parking is nogal onduidelijk aangegeven, na te hebben gebeld wel snel gevonden
Pluspunten
Duidelijke communicatie en een gratis update. Verder werd er snel gereageerd als je een vraag had.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super handig
Pluspunten
Duidelijke en nagekomen afspraken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correcte ,snelle en duidelijke afhandeling
VerbeterpuntenPrijs is te hoog !!!
Positive
unkompliziert, reibungslos, leicht zu finden
Pluspunten
Voor de 4x geparkeerd. Gewoon goed. Ben erg tevreden.
VerbeterpuntenSommige mensen parkeren “dubbel” waardoor een plek verloren gaat. Heb er zelf nog geen last van gehad maar kan zijn als het druk is je dus geen plek hebt.
Beste Jeffrey, wat fijn om te horen. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, team Park en Fly
Pluspunten
Geen opmerkingen
VerbeterpuntenGeen opmerkingen.
Pluspunten
Makkelijk online geregeld Duidelijke routebeschrijving Dichtbij luchthaven
VerbeterpuntenGeen
Luchthavenweg 67