Pluspunten
Top! Locatie Eindhoven, dichtbij het vliegveld. Goed!
Verbeterpunt: overdekt parkeren
Pluspunten
Eenvoudige boeking en makkelijk in- en uitrijden.
VerbeterpuntenWeg terug van vliegveld naar parking was ff zoeken.
Niet aangeven dat de upgrade veel dichter bij is, als dat verwaarloosbaar is.
Pluspunten
Goede communicatie via mail Geen verassingen Al voor de tweede keer goed geregeld
VerbeterpuntenPrecies 1 plaatsje bij aankomst of goed geregeld of net net !! Laten we het op het eerste houden
Pluspunten
Gemakkelijke reservering, dicht bij de luchthaven
Pluspunten
Nvt
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter aangeven parkeergelegenheid door meer en betere borden
Pluspunten
heldere site en bij problemen snel genoeg reactie
Verbeterpuntengunstige prijzen / kortingen aanbieden voor frequente gebruikers
Pluspunten
5 min lopen vanaf entree. Handig met code in- en uitrijden, waardoor geen wachttijd. Duidelijke communicatie vooraf.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gebeld worden omdat we te laat waren ivm staking en gecancelde vlucht in dit zonder Problemen 6 uur verlengd kon worden.
Beste Arjan, dank voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen i.v.m je staking. Met vriendelijke groet team Park en Fly
Het was moeilijk direct snel een plaats te vinden! wellicht vakken met nummers en nummer reserveren of kleurvakken zodat je weet in welk gedeelte van de parkeerplaats er een plaats is! Succes.
Pluspunten
Makkelijk geregeld
VerbeterpuntenDuidelijk adres voor de routebeschrijving zou wel fijn zijn. Die routebeschrijving vond ik wat vaag
Pluspunten
Makkelijk online te regelen
VerbeterpuntenVindbaarheid kan beter. Inrit is moeilijk te vinden en de brandgang van het voetpad naar de parkeerplaats is eveneens slecht aangegeven en is niet verlicht en dat is als je in het donker terugkomt vrij ongemakkelijk.
Pluspunten
Alles prima geregeld waren te vroeg maar was na een belletje geen probleem klasse
VerbeterpuntenGeen volgens mij
Pluspunten
Alles prima geregeld!
Pluspunten
lekker dichtbij
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven