Pluspunten
Dichtbij het vliegveld parkeren, kosten relatief tov andere aanbieders concurrend
Verbeterpuntenoverdekt terrein
ik was vergeten om de tijden erbij in te vullen waardoor de slagboom niet open ging maar naar een belletje alles gelijk opgelost.
Beste Roelie, dank voor je beoordeling. Het is inderdaad belangrijk dat u ongeveer de tijd aanhoudt wanneer u op de luchthaven zult zijn. Uiteraard begrijpen wij dat er sprake kan zijn van overmacht en daarom hebben wij in deze tijd al 1,5 uur speling meegerekend. Fijn dat alles verder goed opgelost is voor u. Met vriendelijke groet team Park en Fly
Pluspunten
Makkelijk en snel te boeken voor een redelijke prijs!
VerbeterpuntenIk stond op "P Mid Stay", er was nog slechts één plek vrij, maar door slecht parkeren van anderen was het erg smal en kon ik moeilijk uitstappen. Wellicht hier door iemand toezicht op laten houden.
Pluspunten
makkelijk en goed bereikbaar zeer duidelijk
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
hulpvaardig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prima te doen, makkelijk parkeren, weinig ruimte om de autp heen, verder prima,
Verbeterpuntenruimere parkeer plekken.
Pluspunten
Goed geregeld. Niet te duur
Positive
Ich bekam zunächst keine Zufahrt mit dem Code. In kürzester Zeit war eine Mitarbeiterin vor Ort und half mir weiter.
Pluspunten
Pluspunten
Digitale communicatie is prima
VerbeterpuntenParkeervakken zijn wat krap bij een grotere auto. Helaas wat krassen aan de zijkant van de auto opgelopen. Het vermoeden is dat dit met uitstappen van een andere persoon is gebeurd. Bij terugkomst was het toch wat krap om de auto in te stappen.
Positive
Was perfectly situated, good price and the call center worked great and staff was helpful.
SuggestionsNone
Pluspunten
Online geboekt en de afhandeling ging uitstekend.
Pluspunten
Goede, afgesloten parkeerplaats. Autosleutel kun je zelf meenemen.
VerbeterpuntenRoutebeschrijving terug van Airport naar parkeerplaats.is gewenst voor mensen die niet uit Eindhoven komen. Voor de rest top !
Beste Leo, dank voor je beoordeling. Wij zullen uw feedback meenemen. Met vriendelijke groet team Park en Fly
Pluspunten
Gewoon duidelijk en goed geregeld.
Parkeerplaatsen zijn wat krap, zeker als andere wagens het niet nauw nemen met de aflijning.
Positive
Absolut positiv! Unser Rückflug wurde aufgrund eines Streiks bei der Airline abgesagt und wir mussten einen neuen Rückflug buchen. Anstelle von morgens um 11 sind wir erst Abends um 23 Uhr vom parkplatz gefahren und als wir bis 12 Mittags nicht den Parkplatz verlassen hatten, hat sich eine sehr freundliche Dame gemeldet und sich erkundigt was denn los sei. Wir hatten völlig vergessen den parkplatz zu verlängern. Es war absolut kein Problem und wir haben sofort eine Bestätigungsmail über die kostenfreie Verlängerung um 12 Stunden erhalten. Absolut perfekte Abwicklung von der Buchung bis zur Ausfahrt!!
Hallo Marc, dank für Ihre feedback. Gut zum hören das Sie ein gutes Aufenthalt gehabt haben! Wir sehen Sie gerne wieder züruck in die Zukunft. Mit freundlichen Grüssen team Park en Fly
Pluspunten
Dichtbij
VerbeterpuntenBredere parkeerplaatsen ?
Luchthavenweg 67