Pluspunten
Vlotte site, gemakkelijk geboekt en geen problemen . Goedkoopste parking en dicht bij de luchthaven , wandelafstand. Zalig. Volgende keer weer.
Pluspunten
Prima lokatie
VerbeterpuntenEen afvalbak op het terrein
Pluspunten
super! Op loopafstand van vliegveld.
Pluspunten
Vlotte, eenvoudige boeking en afhandeling
Duur voor geen personeel te zien. Duurt lang voor slagboom terug openging bij verlaten parking
Beste heer/mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Kunt u mij aangeven wat er precies aan de hand was met de slagboom bij uw vertrek? Met vriendelijke groet team Park en Fly
Wellicht duidelijkere reclame op hekken en of hoge borden. Klanten erop wijzen net te parkeren er zijn erbij die expres 2 vakken nemen. Nu heb ik self geen kleine auto en deze had niet gepast in de midden rijen maar ook ik heb voldoende aan een plek
Pluspunten
Het was lastig te vinden ivm veel werkzaamheden Eindhoven. Via telefoon goed geholpen. Ook ten onrechte bij wijziging opnieuw extra betaald maar heel snel opgelost en terug gestort
VerbeterpuntenMakkelijker te vinden. Wegwijzers?
Pluspunten
Is snel, werkt goed, ict prima, prima app en website, kort bij vliegveld, prijs is ok.
VerbeterpuntenNog duidelijkere richtingsborden maken, betere telefonische bereikbaarheid bij niet goed werken slagbomen of accute problemen
Beste Jos, dank voor je beoordeling. Wij streven er uiteraard naar om 24/7 bereikbaar te zijn voor onze klanten. Dus ook buiten kantooruren. Met vriendelijke groet, team Park en Fly
Pluspunten
Bij terugkomst op de parking had ik panne met de auto moest 2 uur op ANWB wachten had zelfs een inrijcode voor de ANWB pechverhelper gekregen om mij te komen afvoeren heb deze code uiteindelijk niet nodig gehad had het probleem zo kunnen oplossen waar ik met mijn code kon uitrijden . Was zeer tevreden over park & fly en zal dit in de toekomst nog Doen om een parkeerplaats te reserveren via park en fly . Zeer tevreden over
Beste Chris, wat fijn om te horen dat het goed opgelost is. Wij zien u graag weer terug in de toekomst! Met vriendelijke groet Park en Fly
Pluspunten
Lekker dicht bij de vertrekhal, makkelijk te vinden. Prima geregeld!
Pluspunten
zeer nabij de luchthaven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke mail met wegbeschrijving.
VerbeterpuntenMisschien dag voor aankomst herinnering.
Pluspunten
Duidelijke site, eenvoudige boekingsmogelijkheid. De parkeerplaats in Eindhoven ligt op korte loopafstand van de aankomst- en vertrekhal.
VerbeterpuntenDe parkeerplaats is wel verlicht, maar heeft twee open toegangen, die niet bewaakt zijn. Met name de achteringang zou 's avonds gesloten moeten zijn, maar eer is geen afsluitbaar hek. Onbevoegden hebben dus vrij toegang tot het parkeerterrein en dat is zeer ongewenst.
Pluspunten
Makelijk in en uitrijden, en te vinden.
Pluspunten
Alles OK
Pluspunten
SNELLE COMMUNICATIE BETROUWBAAR BEREIKBAAR
VerbeterpuntenPRIJS... EXTRA SERVICE (oa. car wash...)
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven