Laden reviews...
1.463 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven bezoekers een positieve indruk van deze parkeerlocatie nabij de luchthaven. Het reserveren gaat vlot en de informatie is duidelijk, met korte loopafstand naar de terminal. Af en toe worden er kleine problemen met de toegang of prijzen genoemd, maar dit blijft uitzonderingen. Klanten waarderen de gemakkelijke toegang en de nabijheid tot de terminal.
parkeren was makkelijk geboekt en ging ook helemaal probleemloos.
22 July 2025
Monique
zevenaar
Mooie parkeerplaats vlakbij airport 2
22 July 2025
Didier
Tongeren
Online gereserveerd, systeem had een probleem . Uren lang gebeld om het op te lossen bij de ingang, hefboom ging niet open , slechte ervaring met 1 woord
21 July 2025
Naydel
Arnhem
Mooi plekje, redelijk dichtbij de vertrek terminal
21 July 2025
Rinus
Krimpen aan den ijssel
Loopt zonder problemen.
Martie
Eindhoven
Goed, alleen was het vinden van de parkeerplaats door wegafsluiting een drama. Je moest nu via de ingang van een parkeerplaats met een andere naam binnenkomen. Nergens stond park en fly p21. De routebeschrijving was duidelijk, alleen was een bord bij de andere parkeerplaats wel fijn geweest, dit was echt heel erg onduidelijk en net voor vlucht niet fijn om zo te zoeken
Diana
Heusden
Week geleden een mail gestuurd. Week later nog geen reactie.
Herman
Enschede
Nähe der flughafen, ein paar minuten entfernt ( laufen )
Luis
Bocholt
abdeljalil
Amsterdam
Duidelijke site met meerdere mogelijkheden, kortom makkelijk
Marc
Helmond
Aanrader! Ik had voor 5 dagen een parkeerplek geboekt in Eindhoven. Duidelijke informatie gekregen over hoe je bij de parkeerplek komt. De plek is op een paar minuten lopen van Eindhoven Airport. Op de terugvlucht had ik mega veel vertraging. Ik had de plek tot 23.00 geboekt maar door vertraging was de vlucht uitgeweken naar Schiphol. Daardoor was ik pas om 03.00 snachts bij de parkeerplek in Eindhoven. Dit was geen probleem. Het hek ging gewoon open.
Danielle
Eindhoven
Tja die kentekenherkenning is een juweeltje. In en uit rijden loopt geolied. De exit poort mag duidelijker aangegeven worden daar ik naar de ingangpoort reed en omkeren met de neus van de auto richting poort vereist op de smalle strook behendigheid om dan er achter te komen dat de ingangspoort niet werkt om uit te rijden. Niet vergeten het is 01.30h ‘s nachts. Of ik had nog Egyptisch zand in de ogen. Verder jullie waren het goedkoopste met de parkeergelden en die 600 meter is met een karretje van de Tui makkelijk afgelegd. Hoe deze karretjes retour komen naar de vluchthaven zullen jullie wel weten. Bedankt Heren.
Jan
Elsloo
Super alles gut gemacht und die parkeinfahrt war schlecht zu finden da das Schild ziemlich kein ist bei der Einfahrt ansonsten alles top.
Andreas
47533 kleve
Alles verliep vlekkeloos. Goed geïnformeerd via de app vooraf, inrijden via slagboom moeiteloos. 5min lopen tot aan vertrekhal, ideaal!
Sandra
Vaals
Je wordt via de app prima op de hoogte gehouden. Inrijden en uitrijden zonder problemen.
John
Nijmegen
En dan ook nog een betere parkeer plek aanbieden. P26 voor P21
Robert
Rotterdam
Eenvoudig maar functioneel
Gerrit Willem
Wijhe
alles geautomatiseerd, vlot en correct
Wim
Lichtervelde
Gemakkelijk te bereiken. Goede prijs/kwaliteit.
17 July 2025
echt
.......
Oleksandr
Eindhoven
Voldoende parkeerplekken en overzichtelijke parkeerplaats. Afstand naar het vliegveld is prima. Wordt ook goed aangegeven. Zeker aan te raden, of voor een volgende keer.
Whitney
Stein
Vanwege werkzaamheden was de normale route niet toegankelijk en heb ik de gereserveerde parkeerplaats niet gevonden.
Ivo
Dag,
Vervelend om te lezen dat je de parkeerplek niet hebt kunnen vinden,
Wij mogen helaas niets doen aan openbare bewegwijzering, we raden je aan de volgende keer telefonisch contact met ons op te nemen! Dan helpen we je een handje.
Stuur ons vooral even een mailtje, dan kijken we samen naar een gepaste oplossing!
Met vriendelijke groet,
Team Park & Fly
[email protected]
Duidelijke instructies en werkt naar behoren
14 July 2025
Tom
Amersfoort
Heel gemakkelijk online geboekt. Prima loop afstand van het vliegveld en gemakkelijk bereikbaar.
14 July 2025
M.