Pluspunten
Efficient en makkelijk.
VerbeterpuntenBewegwijzering naar de parkeerplaats. Moesten het een keer vragen aan een andere parkeerwachter die het ook niet wist.
Pluspunten
makkelijk en snel een plaats reserveren.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed geregeld
Pluspunten
wij hadden geen juiste code gekregen om naar binnen te kunnen. Ik had toen gebeld met het servicenummer (midden in de nacht). en werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg een code om naar binnen tenkunnen. twee dagen later ben ik gebeld door een medewerkster om uit te zoeken waar het fout is gegaan. Heel netjes afgehandeld!
VerbeterpuntenIets betere communicatie met reisorganisaties wat betreft de inrij code.
Pluspunten
Goedkoop, altijd goed geregeld (tot de laatste keer)
VerbeterpuntenAankomen en geen parkeerplek hebben, vervolgens bellen met de organisatie die doodleuk zegt: ik kan er niets aan veranderen, toen heb ik aan gegeven mijn auto voor de slagboom te parkeren want ik heb tenslotte betaald voor een plek (die er dus niet was) ik moest zelf met oplossingen komen om iets te verzinnen om toch mijn auto te kunnen parkeren.... uiteindelijk prullenbakken verplaatst om daar mijn auto te kunnen zetten, dat was niet zo’n leuke ervaring! Ik raad het bij iedereen aan alleen als dit vaker voorkomt kies ik toch liever voor een eazzypark
Pluspunten
Super vriendelijke dame aan de ingang, die mij ook nog belde om te checken of ik inderdaad met een ipv twee auto’s was gekomen
VerbeterpuntenZo duidelijk mogelijke aanrijroute bewegwijzeren en borden aan de straat om de ingang te herkennen
Pluspunten
Goed georganiseerd werkt handig Met Codes. Top. Ook fijn dat je wat speling hebt qua tijd.
VerbeterpuntenLangs de weg beter Aangeven waar het is. De hoofdweg zeg maar.
Pluspunten
Een medewerkster die toevallig op zondagmiddag op de parkeerplaats aanwezig was nam de moeite om in haar vrije tijd de parkeerders die niet konden vertrekken (slagboom ging niet open) uiteindelijk (na +/- 3 kwartier wachten) toch de parkeerplaats af te helpen.
VerbeterpuntenSlagboomstoring zondagmiddag 24 juni 2018. Betere communicatie. Betere (telefonische) bereikbaarheid (in het weekend). Sneller en beter reageren bij storingen.
Pluspunten
Parkeren reservering gaat snel en zonder poespas.
VerbeterpuntenGeen ben tevreden
Pluspunten
Als je zelf boekingsfoutje maakt, wordt dat door personeel opgemerkt en krijg je keurig bericht.
Pluspunten
+/- 50 meter van t vliegveld. In- en uitrijden met een code en sleutels zelf houden.
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t.
Positive
Auch späte Änderungen sind problemlos möglich. Super, danke!
VerbesserungspunkteAlle Seiten und Mails sollten durchgehend auf Englisch sein. Danke!
Pluspunten
loopt zeer vlot . dichtbij de luchthaven
Verbeterpuntenbeter aanduiden aan de inkom . een groter bord
Pluspunten
Prima parkeerdienst
Pluspunten
Eenvoudig boeken, snel parkeren.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer goede communicatie, wij stonden aan de verkeerde ingang en werden vriendelijk geholpen door een behulpzame mederwerkser
Pluspunten
Goede site Prijs aantrekkelijk Goede commutatie Attente mail op dag van parkeren
VerbeterpuntenVooropgesteld dat het moeilijk te beïnvloeden is Bij aankomst twee lege plekken die niet te gebruiken waren omdat bestuurders ernaast niet recht of tussen de lijnen hadden geparkeerd. Moest wachten totdat iemand vertrok
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven