Pluspunten
-makkelijk te vinden -super dichtbij het vliegveld -makkelijk in gebruik -reserveren ook makkelijk -goedkoop
Pluspunten
Verkeerdelijk op de short stay P gereden in.plaats van de medium stay. Werd zeer vlot geholpen! Meer nog intussentijd ( ik,vermoed gezien via een camera) had hij mijn nummerplaat al.opgezocht en wist hij mij te zeggen dat ik gereserveerd had voor de medium. Het gaf mij een veilig gevoel gezien er zo akuut werd gereageerd!
Pluspunten
Als er vertraging is geen probleem kosteloos iets langer is geen probleem heel blij hier mee bedankt top bezig
Pluspunten
Lekker dicht bij het vliegveld. Makkelijk te reserveren en eenvoudig simpel.
VerbeterpuntenParheervakken zijn voor de grotere auto’s wel wat aan de krappe kant.
Positive
highly recommended
Pluspunten
Goede communicatie via de telefoon over later of eerder aankomen
VerbeterpuntenWat wel duidelijker vermeld mag worden is als je vlucht vertraagd of je tijd dan word verlengt of dat je dit zelf aan moet geven o
Pluspunten
Wij waren heel wat te laat door erge vertraging van onze terugvlucht en vreesden voor het uitrijden vân de parking. Maar geen probleem ondervonden ook al was het eigenlijk al na middernacht en hadden we betaald tot 23 . 45 u de vorige dag. Een hele opluchting voor ons na vermoeiende terugvlucht. Hartelijk dank hiervoor.
Pluspunten
situated near to Eindhoven airport online order works at once
VerbeterpuntenThe parking terrain Luchthavenweg 67e was overbooked and simply full. It was very difficult to find an irregular place without to disturb other people heavily. Typing in the code to exit didn't succeed several times.
Pluspunten
snel , eenvoudig kunnen boeken , last minute eigenlijk op weg naar de luchthaven nog .
Pluspunten
Geen contact gehad met iemand van Park & Fly. Online prima en snel te regelen.
VerbeterpuntenHet is me niet duidelijk tot hoeveel later je het park kunt verlaten indien je vlucht vertraging oploopt.
Pluspunten
makkelijk via internet te regelen
Pluspunten
Gebruik dit bedrijf zowat altijd als ik vanop Eindhoven vlieg. Altijd in orde. Ooit eens een probleempje gehad, en dat werd zeer snel en professioneel rechtgezet. Aanrader. Sindsdien gaan redelijk wat collega's ook hier parkeren
Goed te horen Bart; dank je wel voor dit mooie cijfer; Team P&F
Pluspunten
Goede vakken om te parkeren.
VerbeterpuntenMisschien een grotere vlag ophangen, ik was bij de verkeerde parkeerplaats.
Pluspunten
duidelijke informatie en parking dicht bij de luchthaven!
Verbeterpunten? alles was in orde!
Betere controle op parkeren biuten de vakken, hierdoor waren veel plekken niet bereikbaar, gelukkig was er nog een plekje vrij waar ik wel kon parkeren.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven