Pluspunten
Zeer vriendelijk en professioneeldienstverlening. Ik werd volledig ontzorgd. Ondanks mijn vroege vertrektijd (5 uur) en late aankomst tijd zondag (24 uur) werd ik zeer vriendelijk en professioneel ontvangen en werd ik er minimaal met de inlevering of ophaalprocedures belast. Top!
Mag wel iets goedkoper
Pluspunten
Bijna altijd plaats en lekker kort bij de terminal
VerbeterpuntenIn- en uitrijden op kenteken
Pluspunten
Prima geregeld.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als beter aangegeven staat waar het is. We konden het in eerste instantie niet vinden. Er stond een andere naam op de borden.
Pluspunten
Ik was mij code kwijt bij het verlaten van het terrein. Snel even gebeld met Park en Fly en het kenteken doorgegeven. Kreeg mijn code en kon vertrekken.
Dank je wel; Goed te horen;
Pluspunten
Heel dicht bij de luchthaven. Vriendelijk personeel
Pluspunten
Perfekt
Pluspunten
Heldere communicatie via mail, fijn om herinneringsmailtjes te ontvangen zodat je niet opzoek hoeft naar een bevestigingsmail
VerbeterpuntenBevestigingsmail updaten: melden voor uitrijticket bleek niet nodig te zijn
Pluspunten
Makkelijk en goed geregeld.
Pluspunten
Na telefonisch contact een prima plek toegewezen gekregen. Parkeer plaats zou vol zijn maar als ik 1 dag eerderzou parkeren lukte het wel voor al de dagen toen ik belde heeft je juffrouw ditkeurig opgelost. TOP
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Parkeerplek makkelijk online te regelen. Bij problemen met de code, goed telefonisch geholpen.
VerbeterpuntenBoorden om parkeerlocatie te vinden én hoe te lopen vanaf het parkeren duidelijker aangeven, vooral in het donker was dit niet duidelijk aangegeven. (weg werkzaamheden nabij het vliegveld)
Pluspunten
Snelle reactie op vragen.
VerbeterpuntenGeen. Het verblijf is altijd prima verlopen.
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Locatie perfect.
VerbeterpuntenHerkenbaarheid voor mensen die voor het eerst komen. Betere aanduiding op locatie
Pluspunten
Dichtbij parkeren, vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven