Pluspunten
Net personeel.
VerbeterpuntenEen heleboel, slechte communicatie.
Pluspunten
Zelfs bij een geannuleerde vlucht wordt er niet moeilijk gedaan over parkeertijd.
Pluspunten
Goed geregeld en auto’s staan veilig.
Pluspunten
Duidelijke communicatie over tarieven, route en toegang tot de parking.
VerbeterpuntenPlaatsen zijn wat smal, vooral als andere wagens niet echt binnen de lijnen parkeren
Pluspunten
Makkelijk te boeken. Goed systeem.
Pluspunten
Makkelijk online te bestellen, goed aangegeven via de mail hoe je er moet komen, het het in en uitrijden gaat prima met de aangeleverde code. Het is maar een heel klein stukje lopen naar het vliegveld. Zal zeker volgende keer weer hier onze auto neerzetten
Verbeterpuntengeen
Had een parkeerplaats gereserveerd van 11-13 mei 2018. Bij aankomst stond de hele parkeerplaats vol!!
Nog meer parkeerplaatsen proberen aan te bieden!
Pluspunten
We waren later dan ik aangegeven had. Ik werd toen gebeld of alles goed was of dat ik het misschien niet kon vinden of ze misschien kon helpen met de weg wijzen. Dat vond ik erg netjes.En de rest was ook prima dus ik ben alleen maar positief
Pluspunten
Goede ligging
VerbeterpuntenPrijs lag kager
Positive
Good price, nice people. My car was save :) First time there but not the last.
Pluspunten
Geen commentaar.. alles goed verlopen
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven