Pluspunten
Vlakbij de vertrekhal.
VerbeterpuntenBij aankomst volgt gelijk een reprimande dat we te laat zijn, aparte begroeting! Vervolgens na een perfect weekend, heeft de Laatste vlucht vertraging, gevolg we landen op schiphol, ivm sluiting na 00:00 van Eindhoven. Maar van het parkeerbedrijf is niemand aanwezig of te bereiken om iets te kunnen afspreken mbt het ophalen van de auto. De volgende ochtend pas contact kunnen krijgen, en de auto na bijbetaling (contant) kunnen halen. Voor mij geen valet parking meer, maar gewoon een parkeerterrein waar je ten alle tijden op en af kan rijden. Maar puntje communicatie en beteikbaarheid mag wel wat aandacht krijgen.
Pluspunten
Op loopafstand (50 m) van vliegveld Eindhoven.
VerbeterpuntenPrijs is aan de hoge kant.
Bij terugkomst zat er een flinke barst in mijn voorruit. Die zat er absoluut nog niet in toen ik de auto afleverde. De boodschap van Park & Fly was: 'pech gehad'. Ik bleek een formuliertje te hebben ondertekend waarin ondermeer stond dat de parking niet verantwoordelijk is voor de schade. De term 'Valet Parking' doet anders vermoeden. Slechte beurt!!
Pluspunten
Snel en efficiënt geregeld en heldere communicatie
Pluspunten
Makkelijk en dichtbij
Pluspunten
zeer tevreden
Pluspunten
Erg tevreden want wij waren verlaat en dat is allemaal prima opgelost.
Pluspunten
Eigenlijk alles
Pluspunten
Er zijn geen negatieve punten, dat is toch positief.
Dit is leuk! dank je wel;
Bij terugkomst was het raam van mijn auto aan de linkerzijde geheel open. Ik heb dit meteen gemeld en er werd gezegd dat het waarschijnlijk nog net zo lang was, want de auto was pas net teruggebracht. Dit gaf geen veilig gevoel
Wederom geen plaats om mijn auto te parkeren terwijl er wel betaald is. Dit is de tweede keer dat ik dit meemaak. Slecht hoor.
Pluspunten
relatief duur voor 5 dagen (45 E)
Verbeterpuntengunstigere prijs
Luchthavenweg 67