Pluspunten
Makkelijk en werkt goed. Prima prijs.
Pluspunten
Alles verliep vlot en we werden nadien gecontacteerd of alles goed verlopen was.
VerbeterpuntenBetere aanduiding van de parking op de luchthaven. De naam aan de parking was niet dezelfde naam als datgene wat op ons reservatieformulier stond. Toch wel kleine en stoffige parking.
Pluspunten
keurige parkeerplaats, goede prijs
Pluspunten
Makkelijke website, duidelijke mail, ook fijn een mailtje de dag van te voren, duidelijke kaartje in de mail. Parkeerplaats zag er prima uit. Niets op aan te merken, volgende keer weer hier. Ik stond op P600, is helemaal prima te lopen.
Pluspunten
Parkeerplek snel geregeld, vraag snel beantwoord. Super.
VerbeterpuntenWij moesten wel heel erg zoeken naar een plek, misschien dat dit anders kan ?
Pluspunten
Makkelijke webside Goede afstand van het vliegveld
Pluspunten
Vriendelijk en alles loopt volgens afspraak. Super dat je auto (bijna) voor de deur van de vertrekhal klaar staat als je aankomt.
VerbeterpuntenVoorruit wassen. Bij mij zat er precies in het gezichtsveld van de bestuurder een dikke vogelpoep op de voorruit. Volgens mij is het een kleine moeite en prachtige service als jullie iig de voorruit maar wellicht alle ruiten even poetsen.
Pluspunten
Keurige medewerkers.
VerbeterpuntenTsja, geen echte Valet Parking wat mij betreft. Het is evenver lopen vanaf dit parkeerterrein als vanaf de parkeergarage.
Pluspunten
Prima bereikbaarheid en service.
Pluspunten
goed toegankelijk parkeerterrein, makkelijk te boeken
Verbeterpuntenhet was erg druk op de parkeerplaats. Met lichten of zoiets aangeven waar beschikbare plekken zijn. Vliegen heeft toch altijd iets van stress omtrent op tijd zijn. Nu waren er zelfs autos in de berm geparkeerd, te weinig plek
Pluspunten
om de hoek bij de terminal, telefoniste was vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntenzou gezien er ook veel inbraken plaatsvinden in autos overwegen een automatische poort/hek te plaatsen
Pluspunten
Snelle reservering en redelijke prijs. We stonden dicht bij de terminal.
VerbeterpuntenIngang parkeerplaats was onduidelijk aangegeven. Bord slecht te zien vanaf de kant van aankomst. Komt waarschijnlijk door groen of heg oid.
Pluspunten
Ook nadat ons toestel verlaat was, konden we de parkeertijd aanpassen. Werkte goed.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven