Verbeterpuntennvt
Pluspunten
T is net iets te ver lopen met zware koffer.
Beste Hans, je had de P400 geboekt; je kunt nog dichterbij parkeren nl. de P200; wellicht voor de volgende keer; Team Park & Fly
mobiel nr op voucher zetten voor na de de dag uren
Pluspunten
Prijs-kwaliteitverhouding is top! Ook kreeg ik een gratis upgrade naar een parkeerplek dichterbij het vliegveld. Mijn vlucht had vertraging, waardoor ik te laat bij mijn auto was, gelukkig kon ik gewoon uitrijden, prima service!
Positif
It was easy to do it.
Pluspunten
Prima locatie, prijs een van de goedkoopste in de omgeving. Beveiligd terrein. Codes werken prima.
Pluspunten
Had de verkeerde dag geboekt. Netjes gebeld, gesmst en ze deden er niet moeilijk over om dagen even om te zetten. En gratis upgrade van p600 naar p200
Pluspunten
Goed geregeld en dicht bij het vliegveld.
Pluspunten
Perfect geregeld en dichtbij de luchthaven.( loopafstand ) Eenvoudig te boeken.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Top en netjes, je word bij alle problematieken fantastisch geholpen
VerbeterpuntenEen lidmaatschap systeem bedenken zodat leden binnen kunnen rijden en natuurlijk ook naar buiten met een vaste code. Park & Fly zal op haar site de bezettingsgraat per dag moeten bijhouden zodat de leden weten of er wel plaats is.
Dank je wel Ralph;
Pluspunten
Op loopafstand van Eindhoven airport parkeren. Betrouwbaar. Eenvoudig. Paar keer een upgrade gehad.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven