zorg dat er in de nacht altijd iemand wakker is
Pluspunten
Niks positief te.melden . Super slechte ervaring gehad in airport weeze !!!
VerbeterpuntenCamera's hangen in weeze airport . Schandalig mensen voor iets laten betalen en nog niet eens camera bewaking . Resultaat ingebroken in auto radio en gps weg. Dus dikke onvoldoende zal hier nooit meer parkeren !!!
Ondanks chaos rond het vliegveld zijn er vrijwel geen aanwijzingen hoe te lopen naar de vertrekhal.Dat is voor de terugweg 'savonds in het donker nog veel erger: geen enkel bordje of pijltje hoe weer op de parking te komen .Niet 5 minuten lopen dus maar 20 minuten zoeken in het donker.
Pluspunten
Locatie
VerbeterpuntenDe uitrijcodes bij de uitrijpaal functioneren slecht. Ook de noodcode die we na tel. contact kregen functioneerde niet. Nogmaals tel. contact gehad maar de jongeman wist het ook niet en moest een collega bellen. Wist ons daarna te vertellen dat de codes blokkeren na een bepaalde tijd. Ook kun je na een typefout niet terug met de cursor. Erg vervelend, veel ergernis en oponthoud.
Duidelijk aangegeven. Super!
Pluspunten
Heel dicht bij luchthaven
Pluspunten
Lekker dichtbij
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
boeken ging heel makkelijk, en voor vertrek een gratis upgrade dichterbij Top
Pluspunten
Dichtbij vertrekhal
VerbeterpuntenKorting voor regelmatige gebruikers...
Jules, wij hebben inderdaad een korting voor regelmatige gebruikers; Wij belonen onze vaste klanten; Dank je wel voor de beoordeling;
Pluspunten
Keurig en adequaat reactie gehad van management P&F en e.e.a. uitgelegd en besproken.Positieve ervaring.
VerbeterpuntenIk had P3 geboekt en moest bij terugkomst met parkeerbevestiging en P- kaart naar Parkservice boven Herz om een uitrijmunt te halen.Dit bleek niet nodig omdat ik met P - kaart kon uitrijden.Dit staat zo niet op jullie site.Aanpassen dus.Vooraf boeken blijkt zo niet nodig!
Wat op onze site staat is correct; Op Weeze Airport ontvang je bij overhandiging van de reserveringsbevestiging aan de Parkeerservice op de 1e verdieping van de terminal een uitrijkaart. Hiermee kan je bij terugkomst het parkeerterrein uitrijden. Wellicht verkeerde informatie mogen ontvangen op de Airport zelf; Dank je wel voor de -7-; Team P&F
geen
Pluspunten
Eenvoudig en snel. Prima plek om te parkeren. Genoemde afstand klopt. Goede bewegwijzering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Alleen de prijs. Zeer ontevreden over de handelswijze op Weeze. Kreeg geen uitrijkaart. Het was al goed zei de man van parking service. Niet dus. Ik kwam niet het park af. Ik stond niet de lijst ondanks mijn reservering. Na veel over en weer gepraat deed men toch de poort open. Schande
VerbeterpuntenZie boven. Weer i s voor mij een gepasseerd station
Pluspunten
Zie de cijfers
Verbeterpuntenx
Luchthavenweg 67