Pluspunten
Ik reis wekelijks en heb veel ervaring met parkeren bij vliegvelden. Via Park&Fly is eenvoudig te boeken en is altijd alles perfect in orde.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en vlotte communicatie.
VerbeterpuntenHet in en uitrijden is wat gevoelig voor storing, het is belangrijk dat de gebruikers in en uitrijden tijdens de vooraf besproken tijden, wanneer men dat netjes doet kun je er prima parkeren met het grote voordeel dat het lekker dichtbij de luchthaven is.
Pluspunten
Het boeken van een parkeerplaats ging vlot
VerbeterpuntenEen punt van aandacht.Er liep een onguur type op terrein die daar niet hoorde. Iedereen kan ongehinderd op de parkeerplaats komen.Gelukkig heb ik hierover contact gehad met de beheerder en er wordt hier gelukkig rekening mee gehouden en opgepakt.
Pluspunten
snel en makelijk
Verbeterpuntenvoor wie het niet erg is, om een stukje te lopen is het prima (met licht bagage) :-)
Pluspunten
Alles was heel duidelijk.
Pluspunten
Goede ligging, loopafstand, duidelijk aangegeven, snelle in- en uitrijden. Werkt perfect!
Duidelijk vermelden dat de parkeerkaart bewaard moet blijven. dit was voor ons niet duidelijk
Dit staat op al onze reserveringsbevestigingen: Je rijdt naar de parkeerplaats P3 en neemt bij de slagboom een parkeerkaart (P drukken). Wanneer je bent geland, ga je met de reserverings-bevestiging en de parkeerkaart naar het Park Service kantoor (in de terminal op de 1e verdieping bij autoverhuur). Je ontvangt een uitrijkaart. Betaal je parkeerkaart NIET bij de betaalautomaat, maar ga altijd naar het Park Service kantoor.
Pluspunten
Erg dicht bij de ingang van de luchthaven, Het is verder lopen naar het vliegtuig, dan naar de entree van de luchthaven.
VerbeterpuntenDe verlichting op het numeriek keyboard is onvoldoende. Daarbij is het gekozen keypad, niet geweldig, doordat het cijfer boven de pushbutton zit, druk je op de verkeerde plek. De bewegwijzering naar de luchthaven,staat zover ik heb kunnen zien, alleen op de grond. Een paar bordjes op ooghoogte zou fijn zijn.
Pluspunten
Ik kan er niet over oordelen want onze reis werd geannuleerd vanwege het slechte weer. Onze auto heeft er welgeteld 4u gestaan ipv 4 dagen. Mvg
Pluspunten
Very much satisfied
VerbeterpuntenNo remarks
Pluspunten
Duidelijke instructies per mail. Parkeren op loopafstand. Eenvoudig inrijden met code.
Pluspunten
Gratis upgrade
Pluspunten
Wij waren 14 uur te laat voor het ‘uitchecken’ dankzij een vertraagde vlucht. Bij de poort werd hier niet moeilijk over gedaan en we konden gaan! Goede service. Ik kom hier zeker terug
Pluspunten
klantvriendelijk en ze houden je goed op de hoogte
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven