Positive
Nahe am Airport, unkompliziert
VerbesserungspunkteBessere Ausschilderung zum Parkplatz
De tijdelijke locatie is niet prettig i.v.m. vindbaarheid en route van en naar vliegveld. Ik zou standaard een route meegeven op papier. Vooral de weg terug is onduidelijk, te beginnen vanaf de keuze van de uitgang van het vliegveld.
Pluspunten
Prima geregeld.
Pluspunten
Verwachting waargemaakt. Geen negatieve verrassingen.
Pluspunten
Fijn dat ik terugkoppeling heb gehad over mijn verbeterpunten. Was mijn fout dat ik de info over de te volgen route ivm de afgesloten straten rondom de airport niet heb gelezen in de mail van Park & Fly.
VerbeterpuntenDoordat er een aantal straten bij Eindhoven Airport zijn afgesloten moet je een heel eind lopen om bij de luchthaven te komen. De route daar naar toe is totaal niet aangegeven en vooral in het donker met geen mens op straat is het best gokken waar je nu precies naartoe moet. Toen wij terugkwamen stond er een auto naast ons geparkeerd (niet in een vak) waardoor wij er haast niet, zonder schade te rijden, uit konden komen. Ik vind het slecht dat er niet meer toezicht op jullie parkeerplaatsen zodat foutparkeren niet mogelijk is.
Toezicht is er dagelijks; soms meerdere malen per dag; een slechte parkeerder is niet altijd te ondervangen; Jammer dat je de route niet goed kon vinden; Er is veel te doen vanwege de ingestorte parkeergarage; dank je wel voor je reactie;
Pluspunten
Nadat je het personeel zelf vraagt om een upgrade gaat er een lampje branden!
VerbeterpuntenBENOEM DE PARKEERLOCATIES MET DE JUISTE NAMEN ( P150 ipv P200 enz. ). VOER EEN CONTROLE UIT MET DE UITGEGEVEN CODES, HOUD EEN PARKEERREGISTER BIJ VOOR DE AANTAL LEGE PLEKKEN / VRAAG EEN FAILLISSEMENT AAN.
auto was heel vies wegens slopen bedrijf.
Pluspunten
Betrouwbaar, goede service
VerbeterpuntenRoute van parkeerplaats naar luchthaven door afsluitingen onduidelijk.
Pluspunten
Informatie en upgrade naar een parkeerplaats dichterbij de vertrekhal.
Pluspunten
Heerlijk, parkeren op denk ik 6 minuten lopen van de terminal!! Prijstechnisch was dit ook de goedkoopste optie, helemaal top!
Pluspunten
Na een annulering van onze vlucht, heeft Park en Fly bij de volgende reservering de kosten van de eerste reservering in midering gebracht. Top service. Niet alleen is de een annulering vervelend, maar als je dan goed wordt opgevangen met een vriendelijk woord en een kop koffie. Wat kan ik zeggen? Top service met een persoonlijke touch.
Pluspunten
Prijs, duidelijke communicatie, lokatie, betrouwbaarheid
VerbeterpuntenBewegwijzering verbeteren, in Park and Fly Eindhoven. Nu situatie ingestorte parkeergarage, niet makkelijk te vinden. Ook de grote van naam bij parkeerplaats te klein. Nu al 2x lastig zoeken en vonden.
Pluspunten
Makkelijk te regelen
VerbeterpuntenDuidelijkere bewegwijzering naar de terminal. Schonere parkeerplaats
Pluspunten
Upgrade!
Graag factuur automatisch verzenden. Ik moet iedere keer factuur aanvragen.
Beste Lars, als je een account aanmaakt kun je altijd bij je facturen; Bij vragen bel even; Dank; Team Park & Fly
Pluspunten
duidelijk mailtje overzichtelijk en kort met de juiste informatie
Verbeterpuntende kwaliteit die je krijgt voor het gene dat je betaald valt iets tegen had meer een parkeergarage verwacht i.p.v. een geasfalteerd stuk grond parkeerplaats
Pluspunten
Prima geregeld, mooi parkeerplaats en communicatie prima in orde. Ik was heel tevreden. Dank daarvoor.
Verbeterpuntengemakkelijker bereikbaar - nu veel opstoppingen. Maar daar kunnen jullie in feite niet veel aan doen.
Pluspunten
prettig dat ze bij onduidelijkheid ze even telefonisch contact gezocht hebben. Top!!
VerbeterpuntenOp de site zijn er begin en eind tijden ingevuld die ik niet ingevuld heb. Dat mag duidelijker. Een dag is voor mij van 0.00 uur tot 24.00 uur.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven