Pluspunten
De hulp die ik kreeg van de dame toen bleek dat ik niet de parking kon oprijden was heel vriendelijk en zinvol
VerbeterpuntenIk vind het invullen van de uren op de site een beetje complex
Pluspunten
Goede prijs, goed aan te rijden, goede informatievoorziening via de mail ontvangen en alles ging zoals het hoorde. Een aanrader.
Pluspunten
vroeg om me bus schoon te maken. na zien van de bus is dit zeer profesioneel aangepakt en me bus zag er weer als nieuw uit!. vriendelijk personeel en werd goed geholpen
Positive
Always has available parking lot.
Suggestions- Membership card for the regular customers with some kind of benefits, reserved parking lot for the closest space to the airport... - Due to the collapsed main parking lot the walking distance is increased and the comfort level is reduced.
Pluspunten
Parkeerplaats ligt dichtbij de luchthaven. Handig systeem met code bij de slagboom intikken.
Pluspunten
Goede service en dichtbij vliegveld altijd upgrade heel prettig!
Pluspunten
super duidelijk en goed gecommuniceerd, heel handig via website gereserveerd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goedkoop en snel geregeld. Upgrade voor dezelfde prijs.
Irma, je hebt een beoordeling gedaan over Parcompare (een vergelijkingssite waar je de boeking hebt gemaakt); Wij zijn Park en Fly; Wij zijn 24/7 bereikbaar en hebben op al onze documenten telefoonnummer/e-mail vermeld; Team Park & Fly
Eerste keer bij dit bedrijf. Afstand tov vliegveld ideaal. parkeerruimtes krap en vol. Prijs/ kwaliteit niet in evenwicht duur.
Marijke, ik zie dat dit de 4e keer is geweest dat je van onze diensten gebruik hebt gemaakt; Hartelijk dank hiervoor; En inderdaad tijdens de Kerstdagen is het extra druk en vol; Wij doen altijd ons uiterste best om alles goed te stroomlijnen; Dank voor je reactie; Team Park & Fly
Pluspunten
Duidelijk waar je moet parkeren, parkeerplekken zijn prima maar vind ik aan de prijzige kant als je ziet waar je parkeert (niet overdekt en in het gras). Communicatie is prima en het in- en uitrijden gaat vlot.
Pluspunten
Wij stonden in panne in de garage door platte batterij en werden na telefoontje naar het algemeen nummer geholpen door personeel van de garage om de auto terug aan de praat te krijgen waarvoor onze dank.
Pluspunten
Goede website, prima aanrij-informatie, dicht bij de luchthaven en goede prijs.
Pluspunten
Twee dagen voor reservering gratis upgrade gekregen van 400 naar 200 mtr afstand tot terminal
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven