Prima geregeld. Heldere communicatie

Gereserveerde plaats was bezet. Na contact meteen een alternatieve plek gekregen.

Goed!

Bij aankomst op lokatie hoef je alleen je code te scannen en poort opent automatisch. Bij wegrijden opent poort automatisch. Fijn dat je sleutels mee kunt nemen. Loopafstand naar terminal is te doen. Prijs aan hoge kant, verder zeer tevreden.

Parkeren op weeze

Verlichting parkeerplaats is minder en de uitrit is niet duidelijk aangegeven voor oude mensen.

Zeer slecht bij ophalen

In de avond was er niet aanwezig terwijl de tijd van ophalen was doorgegeven. Een kwartier aan de telefoon. Na 10 minuten kwam er een medewerker. Totaal niet geïnteresseerd om de auto locatie duidelijk aan te geven in het donker. Dan kom je er nog achter dat de uitrij slagboom niet werk. Weer terug en eindelijk eruit. Een dikke tegenvaller in de avond.

Poort ging niet open

Vlucht vertraagd, geen personeel, geen mogelijkheid om uit de parking te geraken en geen assistentie. COntact pas na 1 uur bellen op noodnummer

snel, eenvoudig en zeer dicht bij de luchthaven

Simpel in en uitrijden met behulp van nummerplaatherkenning. Slechts korte loopafstand van Eindhoven luchthaven. Aanrader!

Gewoon TOP

Ik zou onmiddellijk terug van de dienst gebruik maken

Goed verzorgd

Genoeg parkeerruimte om je auto neer te zetten op loopafstand van het vliegveld

Prima geregeld

Alles gaat volledig automatisch, zowel in als uitrijden.

Ok

Toen ik aankwam was geen plek vrij op de parkeerplaats die ik had gereserveerd. Na een telefoontje moest ik naar een andere parkeerplaats. Bij terugkomst ging de slaagboom niet open dus moest ik alweer bellen. Gelukkig is parkenfly goed telefonisch bereikbaar

Parking Weeze top!

P3 gekozen. Deze is dichtbij het vliegveld (op loopafstand 5 min). 10 dagen gestaan niks aan de hand. Goedkoper dan andere.

Super gemakkelijk inrijden en na mijn vakantie weer uit rijden

Super goed man, makkelijker kan niet. Ik kom 100% terug

Top parkeerplaats op paar minuten lopen van vliegveld

Top geregeld met kenteken registratie. Goed hekwerk er om heen en goed verlicht. Het was 5 sterren geweest als de deur in het hek met een code alleen te openen was. Nu had iedereen toegang tot het terrein.

Geweldige ervaring weer

Dit maakt je vakantie zo veel relaxter. Voor de deur parkeren en je vakantie kan beginnen! Super nette communicatie, top bedrijf!

super service en klantvriendelijk !

Klantvriendelijke bediening. super service.

De prijzen van parkeren op Weeze is erg omhoog gegaan.

De prijzen van 't lang- parkeren zijn erg omhoog gegaan . Moest voor een 8 dagen €136,99 betalen. Nadat ik een correctie (geen 8 dagen maar het werden 7 dagen lang parkeren op P3), had aan gebracht , nog dezélfde dag, in mijn account, kreeg ik te horen dat 't restitutie- bedrag á € 38,99 niet terug betaald zou worden omdat er , alleen als ik 'n annuleringsverzekering zou hebben afgesloten bijPark & Fly er restitutie kon plaats vinden. Dit echter, kon ik nergens terug vinden, ook niet " in de kleine lettertjes"! Na diverse mails gestuurd te hebben kreeg ik éindelijk de teveel betaalde €38,99 terug.

Fijne parking

Gemakkelijk binnenrijden met kentekenherkenning. 10 min. lopen naar luchthaven. Goedkoopste optie

Parkeer meerdere malen daar. Prima geregeld. Voor een fijne prijs

wij vonden de auto heel ver weg staan

ver lopen na het vliegveld

Perfect geregeld

Wij kwamen op de gereserveerde parkeerplaats aan en die was vol, wij belde het nummer en kregen heel snel een vriendelijke dame aan de lijn. Zij zorgde ervoor dat we direct naar een andere parkeerplaats konden zonder extra kosten. Ze wees ons snel en duidelijk de weg ernaar toe via de telefoon. Perfect.

Dichtbij maar niet overdekt

De parking was gemakkelijk toegankelijk met de nummerplaat, heel handig! De parking is ook dichtbij gelegen.

Alles duidelijk en dichtbij. Zelfs elektrisch laden.

Zie boven.

Dure parking, geen optimale ligging

Bereikbaarheid parking is slecht aangegeven, ook route die je dient te volgen van parking naar luchthaven is niet aangegeven. Je dient hier nog een redelijk eind te wandelen op de openbare weg. Parkeerplaats op zich was ok. Redelijke dure parking gezien de ligging.

Duur!

Eenvoudig boeken maar heel erg duur wanneer het voor een paar dagen is.

duidelijk en eenvoudig parkeren op luchthaven Weeze

Ik heb op luchthaven Weeze een parkeerplaats geboekt. Boeking ging kinderlijk eenvoudig en de prijzen zijn prima. Aangekomen bij de luchthaven ging de slagboom op kenteken open. Ook de slagboom van de parkeervakken op de luchthaven gingen op kenteken open. Parkeerplek was eenvoudig te vinden en meer dan voldoende aanwezig. Bij vertrek ook alle slagbomen open op kenteken. Na de online boeking ben je volledig ontzorgd en hoef je qua parkeren nergens meer rekening meer rekeningen mee te houden. Ik vind dit echt een aanrader!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven