Zorgeloos parkeren, op wandelafstand van de vertrekhal.

Online reserveren is super eenvoudig. Op de geplande tijd voorrijden tot aan de slagboom die automatisch open gaat. Bij terugkomst gewoon weer buiten rijden. Allemaal perfect geregeld.

Adres moeilijk te vinden. Duidelijke instructie.

Prima, makkelijk en dichtbij

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Snelle service tegen goede prijs

Alles snel geregeld en dichtbij de luchthaven. De automatische slagboom deed het alleen niet, zowel bij inrijden als uitrijden. Via telefoon toch nog snel alles opgelost

Goede communicatie

Vanaf de boeking kregen we een duidelijke communicatie via whatsapp, zowel factuur als bijkomende informatie. Zonder probleem binnen en buitengereden. Tot volgend jaar

Gemakkelijk en goede prijs

Prima gegaan. Dichtbij vliegveld. Wel gek dat je links van de weg miet in en uitrijden.

Dobra cena jak za tą lokalizacje

Kiedy podjechaliśmy pod bramkę nie chciała się otworzyć. Próbowali też inni i to samo. (Było -3°C, może coś przymarzło) ale szybki telefon wystarczyło żeby miła Pani z infolini wpuściła Nas drugą bramką.

Goed geregeld

Duidelijke routebeschrijving en uitleg, ook als je (ik) iets verkeerd hebt ingevuld

Het was een prima plek om te parkeren

Het was even zoeken en kijken waar je kon parkeren maar uiteindelijk kwam dat goed.

minder goed

omwille van ziekte heb ik onze laatste reservatie van 17/1 afgezegd en dit op 15/1 om 22u16. Maar gezien dit niet binnen jullie openingsuren viel en de mail pas de volgende dag gelezen werd was dit niet binnen de 24uur!!!! Vond ik niet zo fair! ​ Toch wil ik jullie diensten aanbevelen omdat het vlot werkt en prijzen goed zijn...

Niet optimaal

Informatie en begeleiding prima, maar als de hefboom niet opgegaan bij uitrijden wordt het minder. Meerdere parkeerders hadden daar last van op 20 januari jl. omstreeks 10.00 uur. Ongelijke stoepen maken de weg naar vertrekhal er niet beter op.

Soepel en zonder enig probleem

Binnenrijden en uitrijden met kenteken herkenning werkt prima. De looptijd naar de terminal is echt niet ver. Vrijwel gelijk aan P3 en P4 parking. Mooie ruime looproute stoep voor je rolkoffertje. Dit is gewoon prima value for money

Dichtbij, 5 minuten lopen

Goede bevestiging en fijne reminders, alleen de qr code was even zoeken waar die in welk appje of mailtje zat. Misschien die pas als laatste meesturen ipv in de eerste communicatie

Gemak dient de mens!

Makkelijker kan niet. Super service. Ook de appjes die je vantevoren krijgt met het adres en link naar Google maps EN voucher voor het inrijden van de parkeerplaats, super makkelijk.

Een top parking locatie en genoeg ruimte tussen de auto’s. Precies 3 minuten lopen naar het airport . Ik zal zeker collega’s , familie en vrienden aanraden om gebruik van te maken.

Alles was snel geregeld

Alles was snel geregeld. Het is een kwestie van gegevens invullen en je krijgt meteen duidelijke instructies.

dubieuze beloftes op de site

De site beloofd parkeren overdekt. Werkelijkheid is gewoon buiten tegen een dan onaantrekkelijk tarief.

Top geregeld.

Vijf minuten lopen naar de terminal. Je krijgt netjes een appje wanneer je de poort inrijd met een loop route. Kan niet anders zeggen dan top geregeld

goed ruim plekje. Iets te ver weg van check-in.

Uitrijden slagboom ging niet open. Vervelend.......

Duidelijk en snel reserveren

Gewoon top geregeld!

Snel en gemakkelijk geregeld.

Geweldige locatie, op 5 minuten lopen van de luchthaven. De prijzen zijn betaalbaar gezien de afstand tot de luchthaven, ik zal het zeker vaker gebruiken

Makkelijk, snel, goede communicatie

Boekingsproces, inchecken bij aankomst en wegrijden bij vertrek. Als je van te voren boekt, dan is het soepel proces. Bedankt!

Parkeren zonder zorgen

Alles rondom het parkeren bij Park & Fly ging soepel, van het online regelen en betalen tot het inrijden en er een week later weer uit rijden. Dichtbij de luchthaven, straat uit, hoek om en je bent er al bijna. En goeie prijs ook nog eens. Top geregeld!

Snel contact, heldere communicatie, dichtbij luchthaven

Fijne parkeerplek op korte afstand van de luchthaven. Gewoon je auto neerzetten en bij terugkomst weer meenemen zonder gedoe.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven