Pluspunten
Alles keurig netjes uitgelegd en op de hoogte gehouden.
After arrival and parking in heavy snow, we could not find the way into the airport terminal from the partking lot. The strayed into the Marachausse compound looking forthe way and they nearly harrassed us. We recommend this aspect to be improved.
Pluspunten
dicht bij vliegveld goed bereikbaar en makkelijke entree
Verbeterpuntenborden waar je niet mag staan mogen iets duidelijker
Iets te ver van vluchthaven
Herkenbaarheid van het adres. Je zoekt "P Mid Stay", maar op de borden bij het parkeerterein valt aleen maar "Park & Fly" op.
Pluspunten
op 12 dec. 's nachts kwamen we op de luchthaven, we dachten € 2,00 te moeten betalen maar slagbomen waren open en gleuf was geblokkeerd met mededeling buiten gebruik. We konden zo doorrijden naar parkeerplaats. Terug op 13 dec. konden we loket niet vinden, dat bleek 1e verdieping aankomsthal te zijn. Beter is op P3 bord te plaatsen met verwijzing naar aankomsthal en daar duidelijker aangeven (bespaart onnodig heen en weer geloop). De mannen aldaar vroegen om inreiskaart en zeiden dat het onmogelijk was dat ik zonder kaartje in was gereden, de beelden lieten zien dat ik naar de automaat reikte. Dat was dus niet om kaartje te trekken maar om €2,00 te betalen wat dus onmogelijk was. Ik had al via internet betaald en kreeg na heel wat gepraat toch mijn uitrijkaart...... Een onprettige welesnietes discussie. De camera moet ook laten zien dat de slagbomen wel open stonden!
Beste heer/mevrouw Visser, Dit is een klacht/opmerking welke voor de Airport in Weeze bestemd is; Ik ga dit doorsturen naar deze luchthaven en hoop er bij u op terug te kunnen komen met een reactie; Wij zijn niet verantwoordelijk voor de slagboom op dat terrein; Mvrgr.
Pluspunten
Parkeerplaats regelen gaat makkelijk via Internet, dichtbij luchthavengebouw, niet duur.
VerbeterpuntenJe krijgt een individuele parkeercode die je nodig hebt om de slagboom te openen maar die werkte bij uitrijden niet meteen, pas na 3 x invoeren code ging de slagboom open.
Beste Joland, spijtig te horen dat het niet de 1e keer lukte; Het is belangrijk dat de code nauwkeurig en rustig wordt ingetoetst; Maar wij kunnen je doorgeven dat wij heel blij zijn met een -8-; Fijne Feestdagen toegewenst en bedankt voor het plaatsen van een reactie; Team P&F
Pluspunten
Ik heb geboekt bij Central parking maar die naam kwam ik nergens tegen. Het was niet duidelijk waar ik de auto moest inleveren.
VerbeterpuntenZie vorige vraag
Pluspunten
lekker dichtbij en voldoende parkeerplaatsen
Pluspunten
Ik had per ongeluk gereserveerd voor een ander weekend. Eenmaal bij de slagboom ging deze dan ook niet open met mijn code. Gelukkig kon dit razendsnel opgelost worden door een super vriendelijke medewerkster (volgens mij Marlies?). Echt helemaal top! Bovendien is de locatie van de parkeerplaats super. Je bent zo op de luchthaven.
VerbeterpuntenGeen
Dank je wel Rosanne! Team P&F
Pluspunten
Ruime parkeerplaats dichtbij terminal nette prijs
Pluspunten
Begrip voor overmacht en problemen
Pluspunten
- Prima parkeerplaats, ruim, veilig.
Verbeterpunten- Veel duurder dan op internet stond aangegeven. Voor mid-park (400m tot terminal) bij Eindhoven werd geadverteerd met €4,- per dag. Daar eenmaal aangekomen (ik wist niet dat ik online moest betalen) kostte het opeens €30,- voor drie dagen! Ongelooflijk! Uiteraard betaal je dat dan, want je hebt haast, je moet toch ergens je auto kwijt en op Eindhoven Airport staan de normale parkeerplekken van de luchthaven zelf zeer slecht aangegeven. Tot overmaat van ramp ging was mijn vlucht 11 uur vertraagd in verband met de extreme mist op 2 december 2017. Ik ben na 5,5 uur wachten naar huis gegaan (het was niet bekend wanneer het vliegtuig zou vertrekken) en dus was de €30 die ik aan Park&Fly heb betaald compleet voor niks. Ik zou dan ook eenieder willen aanraden om ver van tevoren te kijken naar prijzen voor het parkeren, en de geadverteerde prijs te negeren.
Op internet adverteren wij niet met 4,- euro per dag; wellicht dat je prijzen van andere adverteerders hebt gezien; Een parcompare bv adverteert op zo'n manier; Dat de Eindhoven Airport parkeerplaatsen slecht te vinden zijn ligt aan de Gemeente Eindhoven; Eenieder die niet voor 1 uur aanvang parkeertijd annuleert kan helaas niet annuleren; Zie de voorwaarden die voor iedereen gelden. Jammer dat we een -3- krijgen; Alle punten hebben betrekking op andere organisaties......... Gelukkig vind je het prima pplaatsen, zijn ze ruim en veilig! Dank hiervoor.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven