Simpel parkeren zonder omkijken. Perfect!

Al jaren parkeer ik via Park en Fly. Simpel en effectief. Parkeren zonder omkijken.

Ronduit slecht

Verkeerd adres opgegeven op de website. Moeten bellen om het juiste adres te krijgen. Slagboom gaat niet open. Opnieuw moeten bellen om binnen te geraken. Bij de terugkeer gaat de slagboom andermaal niet open. Opnieuw moeten bellen om buiten te geraken.

Soepele en efficiënte parkeerervaring

Het boeken was inzichtelijk en snel. Goede communicatie van de noodzakelijke informatie. Aankomst en vertrek met kenteken herkenning perfect, voldoende plekken. Looptijd was prima en vlakbij is een depot van bagage karren (neem een supermarkt muntje mee). Enige vraagteken: het hek voor binnenkomst en vertrek van personen op de parkeerplaats was niet beveiligd. Is dat een risico? Verder wel goede verlichting en camera’s.

Prima parkeren dichtbij luchthaven

Duidelijke boeking en instructies. Groot terrein, prima parkeerplaatsen. Terrein is volledig afgesloten. Middels WhatsApp krijg je routebeschrijving naar de parkeerplaats en naar de luchthaven. We hebben er ruim 5 minuten op gelopen, meer dan prima. Prijs/kwaliteit is goed.

Goede service en voordelig

Zocht een parkeerplaats waarbij je geen sleutel hoeft af te geven gezien de vele negatieve ervaringen die mensen ermee hadden. Kwam al snel op deze aanbieder uit. Snelle boeking. Zeer goede informatie met app. Helaas werkte de toegangspoort niet automatisch waardoor ik belde om geholpen te worden wat ook razendsnel geschiedde. Daarom volle punten! Ook de afstand (p24) is zoals gemeld in wandeltijd 7min!

Snel en eenvoudig

Kort tevoren (onderweg in de auto) online kunnen boeken. Dit ging snel en eenvoudig. Aangekomen werd ik direct doorgelaten en er waren voldoende parkeervakken beschikbaar. 5 minuten lopen, zoals vermeld. Prima prijs ook.

Je rijdt er zo op en af omdat je geregistreerd staat. Ideaal

Goed te bereiken en fijne Klantenservice

Op enkele minuten loopafstand van het vliegveld, alles wijst zich van zelf. Had bij uitgang problemen met de slagboom maar de klantenservice schot mij meteen te hulp. Ik zal vaker van deze parkeerplaats gebruik maken en vooral omdat je de autosleutels niet hoeft af te geven en zelf bepaalt wanneer je in en uit gaat rijden.

Top parking

Alles is vlot gegaan

Snel en makkelijk

Parkeren is duidelijk aangegeven en auto staat op een veilige plek. Snel en makkelijk lopen naar de luchthaven (wel iets langer dan 1 minuut…). Zeer tevreden over prijs/kwaliteit.

Makkelijk en dichtbij.

Reserveren ging snel en eenvoudig, in de bevestiging-mail en whatsapp berichten voldoende en duidelijke informatie over tijden en de route naar de parkeerplek.

Fijne en gemakkelijke manier om je auto te parkeren.

IDeaal

Dichtbij en praktisch

Het was heel gemakkelijk om de parkeerplaats te vinden en het is maar vijf minuten lopen van het vliegveld. De poort gaat open zonder kaart, gewoon door de nummerplaat te scannen. Het is erg praktisch en werkt goed.

Fantastic

Super organised parking organization

Teleurgesteld wegens geen terugbetaling na een gecancelde vlucht wegens dichte mist.

Geen enkele toegeving en bod gedrag na vraag op verrekening bij opnieuw parkeren voor nieuwe reservering.

Het was een perfecte oplossing

Snel bereikbaar, dicht bij en vooral goedkoper dan de 'officiële' parkeergarage van het vliegveld.

Prima parkeerplek

Makkelijk met de QR code door de slagboom het terrein op. Echt op 5 min. lopen van de terminal, een volgende keer gaan we hier zeker weer staan

Perfect geregeld

Prima en simpele manier van boeken. Duidelijk en overzichtelijk. Daarna via app berichten een prima " begeleiding " bij de voorbereiding van onze reis op Eindhoven airport.

Gemakkelijk te boeken, gunstig geprijsd, dichtbij de luchthaven.

Slechts 6 minuten lopen, omheinde parking, zeer goede informatie voorziening vooraf!

Perfect geregeld

Goede prijs en je loopt zo naar het vliegveld

Meer dan tevreden

Boeken middels website makkelijk Bevestiging met routebeschrijving Extra service door een link met tijdslot douane Kortom service ++ Terminal op zeer korte afstand

Het was super gemakkelijk

Zeer handig en redelijk in de buurt

Heel erg tevreden

Alles was makkelijk en snel geregeld. Zonder problemen

Op loopafstand van het vliegveld

Op loopafstand van het vliegveld, parkeerplaatsen een beetje krap, maar goed om te doen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven