Pluspunten
Gratis update naar een betere parking dichter luchthaven.
VerbeterpuntenDoor de werken rondom de parking meer handwijzers zetten om de ingang makkelijker te vinden.
Pluspunten
Gemakelijke wesite
VerbeterpuntenExtra 2 euro voor de slagboom in Weeze is stom
Vermelden dat het een open terrein is
Pluspunten
Makkelijk en snel bij de gate!
Pluspunten
Aanpassen tijden via mijn Park&Fly. Direct een bevestiging via e-mail
Pluspunten
Zeer vlot geregeld Auto rap afzetten Zeer proffesioneel Auto staat klaar bij aankomst en je kan na ophalen sleutel direct vertrekken.
VerbeterpuntenProffesioneler laten uitzien in de gang voor de balie
Pluspunten
Goed geregeld en lekker dichtbij, ik vind het beter geregeld dan op Schiphol zeker als je met kleine kinderen reist.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
gemakkelijk bereikbaar
Verbeterpuntenbetere voetpaden naar de luchthaven aub!
Pluspunten
zeer snel afgehandeld, dichtbij vliegveld
Verbeterpuntenoverdekt parkeren?
Pluspunten
goede site, tot dusver goede ervaringen
Verbeterpuntende meerprijs voor valet parking is t niet waard. sterker nog...... t duurt allemaal langer ivm het'naar binnen lopen'' de auto staat uiteindelijk bijna op hetzelfde parkeerterrein.
Ik kreeg een upgrade maar het bleek dat de parkeerplaats verder van de luchthaven was dan de plaats die wij geboekt hadden. Dit is voor mij geen upgrade.
Pluspunten
Kan op de site niet betalen. Op geen enkele manier. Als je dan belt wordt er niet opgenomen. Zeer slechte service.
Verbeterpuntenzorg dat je site werkt
Pluspunten
Laatste keren telkens Valvet parking. Verloopt gladjes. Nooit wachten en correcte afhandeling. Mogelijkheid tot aanpassing online bij wijzigingen.
VerbeterpuntenWe gaan vaak met nog een ander stel en rijden om beurt. In My Park&Fly zie ik wel de verschillende kentekens, maar zou makkelijk zijn als je hieruit kunt kiezen bij het invullen van het formulier.
Pluspunten
Gemakkelijk bereikbaar, gunstige ligging naar/van de vertrek/aankomsthal luchthaven Eindhoven.
Pluspunten
Alles wat je afspreekt klopt en komen ze na.
VerbeterpuntenIets ruimere plekken voor het parkeren van de auto.
Pluspunten
prima, zorgvuldige communicatie en dienstverlening
Verbeterpuntenparkeren is erg duur, in de markt is dit bedrijf niet de duurste, maar de vraag blijft bestaan waarom parkeren zo duur moet zijn.
Pluspunten
De parking lekker dichtbij.
VerbeterpuntenVeel mensen gebruiken het parkeerterrein als sluipweg naar de luchthaven. Geeft een onveilig gevoel voor de wagen daar achter te laten.
Positive
If plane is delayed no surcharges are applied
SuggestionsRecommended to apply low fees for early bookings. The cost savings for booking early are not visible. Include GPRS coordinates in offer. Narrow parking lanes, hence some scratches on car
de stippellijn naar de vertrekhal hebben we niet gezien
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven