Pluspunten
Gewoon de dienst geleverd die afgesproken was.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Nette parkeerplaats
Pluspunten
Dichtbij luchthaven
VerbeterpuntenErg omslachtig allemaal
Pluspunten
Vriendelijke service
Pluspunten
Duidelijk en makkelijk te vinden
Pluspunten
Makkelijk als je weet hoe het werkt.
VerbeterpuntenBetere en duidelijkere informatie over locatie en over het bereiken van de parkeerterrein is nodig. Geen contactet personnel mogelijk
Pluspunten
Goed verlichte parkeerplaats
VerbeterpuntenIk vond de parkeerplaats slecht te vinden, door de begeleidende tekst verwachtte ik de kiss+ride parking op te moeten rijden
Pluspunten
duidelijke uitleg en snelle afwikkeling
Pluspunten
alles klopte, heerlijk
Pluspunten
makkelijk te regelen via internet
Verbeterpuntenik kon de parkeerplaats aanvankelijk niet vinden. Er stond P1 meet & greet op mijn reservering, en als je bij Eindhoven aankomt zie je op de borden P1 kiss & ride aangegeven staan, maar dat is iets anders, verwarrend. Stop er gewoon een kaartje en een precies adres voor je navigatiesysteem bij.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
op loopafstand luchthaven
Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenEr was bij ons enige verwarring mbt de eindtijd. We hadden geboekt tot 24-04-2017 00:00 uur. We waren volledig in de veronderstelling dat dit dus tot middernacht was op de 24e. Echter bleek dit tot de 23e. Het was dus beter geweest te boeken tot 24-04-2017 23:59 uur. Dit werd ons niet duidelijk. Gelukkig zijn we goed geholpen door de nachtbraker.
Pluspunten
dichtbij de luchthaven. voldoende parkeerruimte.
VerbeterpuntenWij stonden op de meet en greet parkeerplaats, Deze was zeer moeilijk te vinden, het bord waarop staat waar je in moet gaat op in de rest van de borden waardoor je het over het hoofd ziet, vooral op het moment dat er veel verkeer is. Het steegje waardoor je snel op de luchthaven bent staat vanaf de parkeerplaats duidelijk aangegeven maar terug van de luchthaven naar de meet en greet was het zoeken.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven