Pluspunten
goede prijs goede locatie handig systeem met inrijcode flexibel met aantal uren
Pluspunten
flexibele tijden
Pluspunten
Ik had op het laatste moment een parkeerplek gereserveerd en niet gelijk betaald omdat ik dacht dat de prijs niet klopte. Netjes kreeg ik een mail dat ik nog moest betalen. Op de dag zelf belden ze of ik al had geparkeerd en een code had ontvangen. Ik zei ja maar toen we daar aankwamen bleek het dus een valse code te zijn. Ik heb teruggebeld en ter plekke is het heel netjes opgelost!
Pluspunten
Vlak bij de ingang
Pluspunten
Altijd een plaats en soms ook nog erg dichtbij met een spontane upgrade.
Pluspunten
dichtbij luchthaven
Pluspunten
zeer vriendelijk en correct
Verbeterpuntenwas niet duidelijk aangegeven waar valet en waar gewoon als valet toch een 200 m verder stappen, problem als het regent....
Pluspunten
We hebben een upgrade ontvangen, super!!
Pluspunten
Goede informatievoorziening, goed werkend systeem met code en zelfs een gratis upgrade dichter bij het vliegveld.
Verbesserungspunkte
Bessere Beschilderung der Einfahrt
Pluspunten
Alles perfect geregeld Utopia stond op veilige plek
Pluspunten
perfect en makkelijk
Pluspunten
Keurig netjes geregeld . reservering, bevestiging, in - en uitrijcode. Vlakbij het vliegveld ( zoals beschreven op de site). Heel tevreden.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Enkele minuten lopen van het vliegveld
VerbeterpuntenVeel auto's staan dubbel geparkeerd. Was lastig om nog een plek te vinden. Gelukkig hadden wij een kleine auto, deze kon er nog ergens tussen. Hadden wij onze andere auto mee genomen dan was dit niet gelukt.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven