Pluspunten
Duidelijke site en snel een antwoord (code) voor de slagboom. Goede voor informatie.
VerbeterpuntenBij verlaten parkeerterrein duidelijker aangeven welke richting aan te houden naar de A2. Aanwijzingen op goede hoogte voor de bestuurder voor een snelle blik.
Pluspunten
Snelle service, doede communicatie
Verbeterpuntenbij last minute reservering geen cijfercode
Pluspunten
correcte behandeling, goed bereikbaar, snelle afhandeling van de vragen
Verbeterpuntenuitgifte toegangscode, afvangen fouten voordat die gemaild worden naar de klant.
Pluspunten
Mooi dicht bij het vliegveld
VerbeterpuntenWe moesten zoeken nadat we bericht kregen dat we een ander terrein toegewezen kregen, wisten niet waar het was.
Pluspunten
Verzorgde indruk. Werkt goed
VerbeterpuntenStond aangegeven, volg de groene lijn naar het vliegveld. Heb geen groene lijn kunnen ontdekken.
Pluspunten
perfect geregeld.
Pluspunten
Vlakbij de luchthaven
VerbeterpuntenHet nummer (67) mag groter, duidelijker zijn
Pluspunten
Flexibiliteit ivm aanpassing aanrijtijd op dezelfde dag als geparkeerd moest worden!
Pluspunten
Vlotte communicatie
Pluspunten
Dichtbij de vertrekhal
Pluspunten
goed geregeld
Pluspunten
Lekker dicht bij de vertrekhal
Pluspunten
aardig personeel, snel aanwezig, goede locatie t.o.v. vliegveld.
Verbeterpuntenje moet van te voren bellen. het zou handig zijn als je 'n sms zou krijgen waar het telefoonnummer in staat van te voren. (je krijgt wel 'n mail, maar die zit dan al maanden in je mailbox dus lastiger te vinden)
Pluspunten
simpel, dichtbij airport,
Verbeterpuntenhoud de parkeerplaats simpel, maar pas de prijs aan
Pluspunten
Duidelijke communicatie naar de klant toe. Alles is duidelijk uitgelegd.
VerbeterpuntenNvt
Luchthavenweg 67