Nummerplaat herkenning

Ik kwam aangereden en de slagboom ging open zonder problemen De parking is dichtbij de terminal en er was nog plaats genoeg

Prima plek en handige 'navigatie' per Whatsapp

De plek was prima op zo'n 10 minuutjes lopen. Ideaal dat je via WhatsApp begeleid wordt wanneer en wat te doen. Bestelproces was ook vrij makkelijk en doordat alles op kenteken is heb je ook geen extra tickets nodig. Het is mij goed bevallen.

Prima parking, dichtbij

Super nette WhatsApp service waardoor je juiste informatie bij de hand hebt tijdens reizen. Prima plaats!

Goed georganiseerd.

Afstand tot vliegveld was heel makkelijk te lopen. Je kon zo het parkeerterrein oprijden en weer afrijden. Op de dag zelf kregen we nog weer appje met routebeschrijving naar parkeerplaats en nog appje hoe je vanaf parkeerplaats naar vertrekhal loopt. Alles goed georganiseerd. Volgende keer zouden we er weer gebruik van maken.

Dichtbij en automatisch inrijden

Handig, als het automatisch e systeem werkt, andrrs goed geholpen via telefoon

Snel en correct

Makkelijk en steeds prima verloop

Niet duidelijk aangegeven

Volgens park en Fly voor de navigatie Jan Olieslagersweg 4 hier was niks rond gereden toen zagen we een bord park en fly, hier hebben we geparkeerd, er was geen slagboom en we wisten niet of we goed geparkeerd stonden. Maar we hadden een vliegtuig te halen. Dus gewoon niet duidelijk aangegeven. Gelukkig stond de auto er na een week nog.

ik wil graag opmerken dat veel auto's zeer breed geparkeerd stonden zodat niet alle parkeervakken gebruikt konden worden. Als de auto's er staan kun je niks maar hun een mail sturen en hen er op aanspreken evt. met foto

Topp

Topp

fijne ervaring

alles zeer goed geregeld

Goed geregeld

Goed bereikbaar en makkelijk met de kenteken scan

Einfache Buchung und unkompliziertes parken

Der Parkplatz ist leicht zu finden und sehr nah am Flughafen. Der Einlass erfolgte unkompliziert mit einem QR-Code. Die Parkplätze sind ausreichend groß.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer fijne parking en zou volgende keer weer boeken!

Zeer tevreden over deze parkeerplaats

Klasse parkeren

De communicatie van erheen rijden tot en met het ophalen is top. Heldere communicatie, de klant wordt in de watten gelegd. Grote klasse.

Gewoon alles perfect geregeld!!!

Van boeking tot info via app,s alles snel en duidelijk geregeld!!

Zeer dicht bij de EIN terminal

Perfecte locatie - heel dicht bij de terminal. Twee verbeteringsideetjes: iets beter aangeven waar de inrit is en dat je links moet gaan staan voor de uitrit is ook niet aangegeven (daarom een score van 8 op 10)

Comfortabel parkeren op 1 minuut lopen van de terminal

Alles uitstekend geregeld! Betaalbaar parkeren op een minuutje lopen van de terminal.

Gewoon goed.

Makkelijk te vinden, vlak naast de veel duurdere P4, Hoewel je daar overdekt kunt parkeren. Kenteken herkenning werkt geweldig, geen gerommel met het scannen van QR codes of iets vergelijkbaars. Super relaxed in.....parkeren....en weer uit.

Comfortabel

Makkelijk te vinden op loop afstand, goede service.

gemakkelijk

gemakkelijk maar ook flexibel om aan te passen

Superhandig en vlot

Gewoon binnenrijden en vertrekken met nummerplaat herkenning. Voldoende parkeerplaatsen. Aanrader!!

Snel en simpel tegen een goed tarief

Parking is vlakbij de luchthaven; stukje wandelen is echt geen opgave. Zal de volgende keer opnieuw boeken.

Vlot verloop

Eerste kennismaking, goed bevallen. Zonder problemen in- en uitgereden. Kwartiertje lopen naar de vertrekhal. Volgende keer weer!

Keurig plek

Redelijk te lopen ondanks onze leeftijd

Tevreden

De route beschrijving en instructies via whatsapp waren erg fijn. Zo hoef ik niet mijn mail door te spitten naar informatie. De informatie was erg duidelijk weergeven. De plek was makkelijk te vinden. De poorten gingen automatisch open en werd begroet door het systeem met naam (dus kentekenherkenning), wat het gevoel van vertrouwen heeft gegeven. Ik zijn 10 geven, als de plek net wat minder afgelegen zou liggen. Dat ik dit zo heb ervaren heeft vooral te maken met het feit dat ik als vrouw alleen heb gereisd in het donker. Was ik met iemand geweest, of was het overdag, was het me niet opgevallen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven