Pluspunten
Alles ging probleemloos
VerbeterpuntenHet is niet goedkoop. Het parkeerterrein is niet echt beveiligd. (vanaf de achterkant kan iedereen het terrein op)
Pluspunten
Goed te vinden, systeem werkt prima.
VerbeterpuntenBordjes plaatsen met richting vliegveld.
Pluspunten
Vlakbij luchthaven
VerbeterpuntenMeer licht aan in- en uitrij poorten
zichtlocatie beter aanduien
Pluspunten
Super geregeld: goede parkeerplaats vlakbij luchthaven Eindhoven. Handig met inrijd-&uitrijdcode. Netjes dat er nog een reminder wordt gemaild voor de vlucht!
Pluspunten
Redelijk toegankelijke site
VerbeterpuntenParkeerplaats was niet goed aangegeven een duidelijk bord zou wel helpen.
Pluspunten
Prettig geholpen via telefoon na eerdere terugkomst.
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar en dicht bij de ingang.
Pluspunten
Fantastisch en super makkelijk.
Pluspunten
Snelle terug koppeling per email over mijn reservering.
VerbeterpuntenNiet gelijk een volle dag in rekening brengen als je 2 dagen en 3 uurtjes reserveert.
Pluspunten
Makkelijk boeken via de site. Snelle reactie na het boeken. Prima vervoer van en naar het vliegveld.
VerbeterpuntenIn Charlois is er nog een bedrijf dat Park & Fly heet, echter doen jullie zaken met een ander bedrijf, dat gaf wel enige consternatie op het vliegveld. De straat waar het bedrijf gevestigd is niet bekend op de TomTom. Wellicht kan dat aangegeven worden bij de reservering.
Pluspunten
Komen afspraken na, auto ingeleverd en opgehaald, keurig op tijd.
Pluspunten
Het personeel parkeert de auto achter de slagbomen en bij terugkomst staat de auto al netjes klaar voor de slagbomen. Het personeel is vriendelijk. Ze zitten op een goede locatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
We waren heel blij en aangenaam verrast dat we een gratis upgrade kregen van 600 naar 200 en dus veel dichterbij de luchthaven konden parkeren. Dat was prima uitgelegd en geen strubbelingen.
VerbeterpuntenBeter aangegeven route om vanaf de luchthaven bij de parkeerplaats terug te komen
Pluspunten
Alles goed geregeld, uitlleg klopt.
Pluspunten
Top locatie zeer dicht bij de vertrekhal in Eindhoven Professioneel
Pluspunten
Afspraken prima, duidelijk, goede auto. Auto die beloofd was, is ook geleverd.
VerbeterpuntenKortere wachttijden bij het ophalen van de auto. 'Minder streng'. Op een of andere manier krijg ik het gevoel dat ik alle risico's moet dragen (terwijl ik toch betaal...)
Pluspunten
super service
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven