Pluspunten
Parkeerterreinen zien er goed uit, prijs is goed. Communicatie voor vertrek is goed en helder qua mail en codes
Pluspunten
Prima geregeld
Pluspunten
snelle reactie op boekingen makkelijk berijktbare parkeerplekken.
Verbeterpunteniets bredere parkeervakken
Pluspunten
Mijn code was verlopen doordat ik als eindtijd 00:00 had ingevuld op 1-1-2017 niet wetende dat het de voorgaande nacht was. Keurige service door kosteloos een andere code te verstrekken om 23:00 snachts. Top!
Pluspunten
Bedrijf zit goed in elkaar. Prima organisatie, waarvan je op aan kunt dus 100%. Personeel 100%. Vliegtuig had vertraging, maar bij aankomst in Eindhoven en een telefoontje, stond de auto met chauffeur al op ons te wachten met een warme auto.
VerbeterpuntenHouden zo!!!!! Blijft wat minder zakelijk, echt prima. Je krijgt het gevoel alsof er een van de eigen kinderen je komt ophalen. Dus weer welkom thuis.
Pluspunten
parkeerterrein goed bereikbaar duidelijke mail
VerbeterpuntenWegwijzing naar het vliegveld, we moesten dit in het donker echt zoeken, zou handig zijn als er duidelijke borden staan Ook zo met de weg terug van het vliegveld naar de parkeerplaats Kleine plaatsen, met auto's die er echt neergesmakt waren
Pluspunten
Secure Parking and close proximity to Airport
VerbeterpuntenOffer discounts for food item's purchased inside the terminal
Pluspunten
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Prima loopafstand vertrekhal
VerbeterpuntenGeen info
Pluspunten
Goede website. Prijs kwaliteit is goed. Goed te bereiken, fysiek en in ons geval ook telefonisch omdat we met een lege accu kwamen te staan, moesten we een 06 bellen; werden meteen en goed geholpen.
Pluspunten
Lekker in de buurt en goedkoper dan andere Pincodes werken !
VerbeterpuntenGa zo door maar 4,- verschil met overdekt parkeren vind ik te weinig !
kleine plaatsen moeilijk inparkeren
Pluspunten
Vriendelijk ontvangst, zowel bij vertrek (erg vroeg in de ochtend) als bij aankomst (laat in de avond).
VerbeterpuntenJammer dat het toch nog enkele minuten lopen is (vooral bij harde regen ), Ik dacht dat Park&Fly dichter bij de vertrekhal lag.
Pluspunten
Makkelijk, snel
Verbeterpunten-
Luchthavenweg 67