Vindbaarheid parkeerterrein, moet duidelijker aangegeven met borden/pijlen en juiste naamgeving.
Pluspunten
dichtbij het vliegveld
Pluspunten
Prima locatie, niet te duur. goed geregeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Was proma zo. Mag wel wat goedkoper.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
prima parkeerplaats; goed beveiligd.
Verbeterpuntenwegbewijzering
Pluspunten
Vanaf het moment dat je hebt gereserveerd tot vertrek alles goed geregeld. Op tijd bevestiging en details.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gratis een update gekregen. Super
Bij het verlaten van de parkeerplaats ( het vroor op dat moment) werkte de automaat waar ik de code moest invoeren slecht. Na een aantal keren de code te hebben ingevoerd werd de automaat 5 minuten buiten werking gesteld. Na 9 minuten !!!!!! werd de automaat weer actief. Na drie keer code intoetsen kon ik pas het terrein verlaten.
Pluspunten
Parkeerplaats bevind zich op loopafstand van het vliegveld ( paar honderd meter )
VerbeterpuntenGe gewoon zo door , PRACHTIG !!!
Pluspunten
Makkelijk te boeken via internet en vlakbij de luchthaven en je hoeft niet op uemand tewachten
Pluspunten
goede parkeerruimte duidelijke communicatie
Verbeterpuntenwas nog wel een stukje lopen stond niet welke kant je uit moest lopen kwamen s nachts en moesten toch wel even kijken
Pluspunten
eenvoudig te boeken dichtbij luchthaven
Verbeterpuntenbenchmark prijsbeleid: er zijn meer parkeerhavens met deze maar zeker ook goedkopere prijzen op deze afstand van luchthaven, maar sommige waren vol
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie
Pluspunten
Makkelijk geregeld en naar verhouding prima prijs.
Pluspunten
dicht bij het vliegveld. goed geregeld met code
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven