Pluspunten
dicht bij het vliegveld. goed geregeld met code
Pluspunten
Lekker dichtbij Goed mailcontact
VerbeterpuntenGeen borden langs de weg zodat wij echt moesten zoeken
Pluspunten
P2 afgesloten wel goed aangegeven met medewerkers die je te woord staan
Verbeterpuntenparking 1 was afgesloten en kon alleen nog parkeren op P2 op het upperdek vlak onder verkeerstoren . Hierdoor veel extra tijd .
Jammer genoeg had ik een deuk in de auto doordat iemand de deur hard in mijn auto heeft gebotst. Kunnen jullie niks aandoen.
Pluspunten
Door omstandigheden was onze termijn voor het parkeren ver overschreden en konden met de code dus niet uitrijden. Gebeld met bedrijf en een andere code gekregen waar we zo de slagboom konden openen!
VerbeterpuntenAndere mensen, buiten de mensen die gebruik maken van parkeerplek, kunnen heel makkelijk bij je auto. Voor de korte periode toch wel duur!
Pluspunten
Eenvoudig online boeken, parking dicht bij de luchthaven
Pluspunten
Bij den foutje van mij werd het telefonisch direct recht gezet en kreeg ook meteen de bevestiging per mail. Super
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
rustige werkplekken
Pluspunten
Dicht bij de luchthaven
Verbeterpunten-
Groter display om code in te voeren bij in en uit rijden. Groet, Clemens
Prijs te hoog in verhouding tot afstand vertrekhal
Ik had liever P600 willen boeken, maar dat was niet mogelijk.
Pluspunten
Verbeterpuntenbeter wegwijzering lopend terug vanaf vliegveld ( via steeg )
Misschien een juiste pincode toe sturen per mail zodat wij niet weer eerst moeten bellen met iemand van kantoor en hierdoor lang moeten wachten voordat we eindelijk door de slagboom konden.
Pluspunten
dichtbij luchthaven van te voren betaald prima geregeld met code
Verbeterpuntennet
Pluspunten
Goed bereikbaar, helemaal niet duur voor 2 weken.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
De service is uitstekend.
VerbeterpuntenViel me wel op dat er 16 of 17km met mijn auto gereden was. Dat had ik niet verwacht en is ook niet over gecommuniceerd.
Pluspunten
Werkt prima. Gemakkelijk binnenkomen met code. Vriendelijke dame aan de telefoon, die wijziging in reservering invoerde.
VerbeterpuntenGeen
Luchthavenweg 67