Pluspunten
We hadden geboekt voor een Parkeerplaats op 400m, maar we kregen een wijziging voor parkeren op 200m. Super natuurlijk!!
VerbeterpuntenPrima geholpen na mijn telefoontje!
Pluspunten
prima geen klachten alles werkte naar behoren
Verbeterpuntengeen alles was duidelijk. aandachtspunt nieuwe bestrating evt was moeilijk met koffer lopen of looppad
Pluspunten
Lekker dichtbij het vliegveld.
VerbeterpuntenHet toetsenbord voor de slagboom is slecht leesbaar, zodat snel fouten worden gemaakt. Bovendien is een rode verlichting van de toetsen niet bevorderlijk voor de leesbaarheid.
Pluspunten
dichtbij vertrekplaats
Pluspunten
duidelijk, goed geregeld
Pluspunten
niet te hoge prijs
Verbeterpuntenwandelroute naar vertrekhal airport is niet comfortabel
ik heb een e-mail gestuurd en krijg geen antwoord!!!!!!
geen
Pluspunten
Vriendelijk, goede communicatie zowel per email als mondeling
VerbeterpuntenAuto was bij ophalen niet op slot, graag zorgvuldig hiermee omgaan
Pluspunten
Vorige keer goed opgelost toen er geen plek meer was. Gratis upgrade gekregen zeer attent, medewerkster stond me op te wachten aan de slagboom.
Pluspunten
Prima reactie op wijzigingen
Pluspunten
gratis upgrading
Verbeterpuntenbetere bewegwijzering
Pluspunten
Code werkt perfect, prima plek en vlakbij de luchthaven. Gratis upgrade dus nog dichterbij!
VerbeterpuntenVindbaarheid van de locatie, park&fly nergens te vinden maar wel park&work dus op goed geluk geprobeerd en bleek te werken. Druk stukje waar je niet makkelijk keert. Routebeschrijving was voor mij niet voldoende. Klein kaartje met uitvergroting van de omgeving had voor mij geen overbodige luxe geweest. Ben ook verkeerd gelopen naar de luchthaven.
Pluspunten
Gemakkelijk
VerbeterpuntenZo houden
Pluspunten
perfect snel binnen rijden, snel parkeren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levert precies dat wat ik wil.
Pluspunten
niet te ver weg van het vliegveld
Verbeterpuntenbeter aangeven waar de Meet en Greet is dit was niet goed zichtbaar. Een bord op de rotonde of bij de weg zou beter zijn.
Pluspunten
dichtbij de vertrekhal , goed aan te lopen
Verbeterpuntenroutebeschrijving klopte niet , komende uit de richting Tilburg , bij de Luchthavenweg naar links , niet naar rechts.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven