Pluspunten
Dichtbij parkeren voor een goede prijs. Makkelijk te vinden.
Pluspunten
Direct bij de luchthaven,zeer snel en eenvoudig in en uitrijden.
Pluspunten
Goede, heldere communicatie. Geen problemen met omwisselen uitrijkaart.
VerbeterpuntenRaar om €2 te betalen om 'binnen' te komen, terwijl je al betaald hebt voor de langere termijn
Pluspunten
Nette parkeerplaats en duidelijke communicatie. Ook ivm sms tijdens verblijf in buitenland over uitrijcode
VerbeterpuntenPrijs / kwaliteit verhouding kan nog scherper. Mogelijk bagagekarretjes op parkeerplaats voor extra gemak.
Pluspunten
Zelfs een upgrade gekregen
Pluspunten
vriendelijk personeel, behulpzaam en snel. hoefde niet te wachten
VerbeterpuntenZo blijven, is voor mijn prima
Pluspunten
Vlotte snelle afhandeling. Jullie zeggen wat je doet en doen wat je zegt
VerbeterpuntenEr is 15 km gereden met mijn auto. Niet echt schokkend veel. Maar ik zou wel graag weten waar jullie mijn auto hebben geplaatst. ipv een nietszeggend "hier ergens in de buurt"
Pluspunten
dichtbij de luchthaven
Positive
Der Parkplatz war gut zu finden, die Anweisungen waren verständlich und das Ein- + Ausparken problemlos.
Pluspunten
Loopafstand van vliegveld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar, genoeg parkeerplekken
Pluspunten
snel en gemakkelijk en geheel via internet te regelen! Dicht bij het vliegveld en iets gunstiger geprijst dat de officiële parkeerterreinen
Pluspunten
Bereikbaarheid, vriendelijkheid en service.
VerbeterpuntenKantoor op begane grond en makkelijk bereikbaar.
Pluspunten
Locatie dicht bij de luchthaven, goede service, Wel moeilijk om met grote reiskoffers naar en van de luchthaven te stappen.
VerbeterpuntenGezien het zeer druk was aan de luchthaven, was het ophalen van de wagen en nadien de koffers, zeer tijdrovend, en daarom geen optie. Om met de reiskoffers over de stoep 200meter te lopen is niet evident, de stenen liggen er zeer slecht bij. Misschien kan uw bedrijf een oplossing voor de reiskoffers voorstellen? of de stoep in samenwerking met andere bedrijven/instanties laten her-aanleggen
Pluspunten
on the way home the code didn't work, I've called the emergency number and in less than 1 minute a guy showed up and solved the problem.
Pluspunten
Perfect geregeld. Hoefde niet te wchten
VerbeterpuntenVanaf luchthaven even onduidelijk hoe te lopen naar lokatie auto???
Pluspunten
alles is duidelijk, wij kregen gratis een parkeerplaats dichter bij
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Welliswaar alleen de park afdeling gesproken, ik had zo mijn uitrijkaart, super!
Verbeterpuntengeen, zo door gaan
Luchthavenweg 67