Pluspunten
Welliswaar alleen de park afdeling gesproken, ik had zo mijn uitrijkaart, super!
Verbeterpuntengeen, zo door gaan
Pluspunten
Maakt beschaafde indruk. Belangrijk als je je auto aan iemand toevertrouwt.
VerbeterpuntenIk kreeg ongevraagd een 'upgrade' naar valet. Ben niet gewend om mijn auto uit handen te geven, maar het heeft wel wat. Zelf zou in andermans auto voor zo'n ***lig stukje rijden zo weinig mogelijk instellingen veranderen. Alleen de stoelslede. De airco op 16º... mij lijkt het niet nodig. Bij terugkomst geeft mij dat het gevoel van 'ze hebben aan mijn auto gezeten'. (Noem het maar nuffig ;-)
Pluspunten
Duidelijk Goed contact
VerbeterpuntenLink op website om wijzigingen door te voeren werkt niet
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijk te regelen via internet
Pluspunten
Pluspunten
keurige gang van zaken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
kreeg een gratis upgrade naar een parkeerplaats dichterbij (van 600 naar 400). goede emailcommunicatie
Verbeterpuntenacties, vouchers voor een nog betere prijs
Pluspunten
Alles volgens afspraak..
Pluspunten
Prima geregeld met inrijden, voldoende parkeerruimte en inderdaad net zo dichtbij als dat aangegeven staat op de site.
VerbeterpuntenHeenroute richting vliegveld duidelijk aangegeven, terugweg (in het donker) moeilijk te vinden (welke tussendoorgang moet je hebben), mogelijk dat hier nog middels een bordje (net als op de heenweg) de route aangegeven kan worden
Pluspunten
altijd parkeerplek goede servies goede communicatie redelijke prijs
Pluspunten
reservering snel gemaakt. Op goede afstand en redelijke prijzen. (Parkeren is sowieso duur.)
Pluspunten
Na een reactie op mijn mail van ruim een week geleden hoop ik hier uiteindelijk een positieve reactie achter te kunnen laten.
VerbeterpuntenGebruikgemaakt van Valet parking, wat super vlot verliep. Alleen is mijn auto blijkbaar op een slechte plek op jullie parkeerterrein geparkeerd. Bij het ophalen vertelde de medewerker dat mijn auto is gewassen omdat er een grote hoeveelheid vogelpoep op lag, ontstaan omdat de auto onder een lantaarnpaal stond. Na twee weken mooi weer is het lak van mijn auto op de motorkap en het dak alleen wel flink beschadigd. Ik heb hier direct melding van gemaakt en foto's toegestuurd van het moment van ophalen. Tot dusver geen reactie van Park & Fly.
Pluspunten
Goedkoper dan de rest. Snel geregeld!
Pluspunten
vriendelijk geholpen bij helpen met een probleem
Verbeterpuntenondanks 3 keer een tijd en datum ingeven per computer toch de verkeerde tijd op de mail door krijgen !! Maar is na bellen toch goed gekomen Begrijp nog steeds niet waarom de ingegeven tijd veranderde wanneer ik bevestigde .
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven