Pluspunten
Handige website, uitstekende instructies
Pluspunten
Dichtbij de terminal
Pluspunten
Meedenken in optimum prijs kwaliteit, update die beter is wanneer beschikbaar is top....
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Online,bevestiging en afhandeling. Fantastische service want ik had een lampje in de auto laten branden zodat de accu leeg was. Na een belletje was de medewerker er binnen 5 min. Mijn familieleden maken er ook een paar jaar gebruik van de parkeer gelegenheid.
Pluspunten
niets aan toe te voegen aan de hand van de beoordeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle afhandeling, correct personeel, faire prijs
VerbeterpuntenVerlichting bij aankomst in het donker kan beter + plaatsaanduiding waar auto bij aankomst geparkeerd kan worden. Veel mensen eindigen doelloos voor de slagboom.
Pluspunten
Ivm verlate vlucht en problemen met slagboom goede medewerking Komplementen voor de service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Rustige ligging , bereikbaar.
VerbeterpuntenVerlichting achteraan en ook de aanduiding hoe er te geraken .
Pluspunten
Wanneer er ruimte is krijgen klanten een upgrade. Dit is erg fijn.
Pluspunten
gemakkelijk reserveren overzichtelijke kosten gunstige ligging terrein t.o.v. luchthaven
Verbeterpuntengeen
Bagagekarretjes plaatsen
Pluspunten
lekker dichtbij
Verbeterpuntenhuisnummer voorzijde beter zichtbaar maken
Pluspunten
Goed prijs. Vriendelijke personeel. Dichtbij het vliegveld.
VerbeterpuntenTelefonisch doorgeven als je de auto komt afleveren of ophalen. Ik had geen telefoon doordat deze kapot ging. Beetje lastig hoe dan contact op te nemen. Geen info balie of adres om me te melden volgens mij. Mensen op straat aangesproken om hun telefoon te lenen.
Pluspunten
Aardig behulpzaam personeel. Gratis upgrade aangeboden een dag voor vertrek.
VerbeterpuntenIk had een parkeerplaats (met pincode) geboekt, en kreeg een gratis upgrade. Ik wist echter niet dat ik mijn sleutel daarbij moest inleveren zodat de auto op afstand zou worden geparkeerd. Ik had dus niet verwacht dat er iemand anders dan ik in mijn auto zou gaan rijden. Dit had ik liever van te voren willen weten.
Pluspunten
Dichtbij het vliegveld
VerbeterpuntenIs het wel goed bewaakt?er hangen vrijwel geen camera's?! Misschien beter laten zien dat het goed bewaakt is
Pluspunten
Klantvriendelijk en correct
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goed en snel te regelen via internet
Verbeterpuntenprijs-kwaliteit: ik vind het vrij duur voor gewoon een betaalde lang-parkeerplaats, maar in de buurt van het vliegveld zijn ze weer de minst dure.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven