Pluspunten
Goede website, duidelijke instructies
VerbeterpuntenBeetje onduidelijk of de bevestiging dat wel is of dat het slechts een instructie is.
Pluspunten
Inderdaad goedkoper
VerbeterpuntenToch eerst de parkeerplaats voorbij gereden!
Pluspunten
Vlotte communicatie via mail Bereikbaarheid parking Dicht bij luchthaven
Pluspunten
o
Verbeterpunteno
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte communicatie, correct
Pluspunten
Aardig en behulpzaam personeel. Voordeel is dat ze ook Nederlands talig zijn.
Pluspunten
VerbeterpuntenOuderwets concept, ik zie het voordeel niet, lang zoeken naar parkeerplaats, trap omhoog voor uitrijkaart
Pluspunten
Dichtbij de luchthaven. En zoals altijd super geregeld.
Pluspunten
Dichtbij de luchthaven. En zoals altijd super geregeld.
Pluspunten
Heel dicht bij de luchthaven. Duidelijk omschrijving van route, parkeerplaats en gang van zaken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd op tijd nooit moeten wachten
Pluspunten
Medewerker stond klaar op parkeerplaats. Overdracht ging vlot. Ophalen is iets onduidelijker.Auto stond al wel klaar!
VerbeterpuntenBij ingang instructie ophalen auto. Nu moet je met koffer en al omhoog. Eenmaal daar word je wel snel geholpen.
Pluspunten
Helemaal goed
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Goedkoop en vlakbij luchthaven ,enkele minuten lopen
VerbeterpuntenDuidelijker de uitgang vermelden.
Pluspunten
makkelijk boeken; duidelijke informatie; tijdige reminder ; en ik heb al twee geluk gehad dat ik een gratis upgrade naar een locatie dichterbij kreeg. Geweldig dat ze dat doen!
Pluspunten
Dichtbij luchthaven
VerbeterpuntenVier dagen parkeren voor 45 euro is niet heel duur, maar er wordt ook niet meer voor geboden dan een paar vierkante meter parkeervak achter een bedrijf. Dan is de prijs toch best hoog.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven