Pluspunten
Goede prijskwaliteit v 8 dagen
VerbeterpuntenParkeerplaats zijn wel krap.
Pluspunten
Ik ben ontzettend goed geholpen aan de telefoon nadat ik zelf een fout had gemaakt met reserveren via de site! Parkeerplaats lekker goed bereikbaar en dicht bij luchthaven !!!
Pluspunten
Overal afval bakken Netjes schoon
VerbeterpuntenHogere omheining
Pluspunten
Super geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk geholpen spontaan een update dichterbij parkeren zonder extra kosten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke voorwaarden en uitleg
Pluspunten
Als vaste relatie, regelmatig een upgrade gehad!
Pluspunten
De reservering wordt snel en goed afgehandeld en de ontvangen informatie is volledig en correct
VerbeterpuntenPersoonlijk vind ik de prijs veel te hoog
Ik vond de parkeerplaats slecht met borden aangegeven
Pluspunten
Prima geregeld met in- en uitrij code
VerbeterpuntenMisschien boordje met hoe te lopen naar luchthaven dit was niet helemaal duidelijk als je er nooit bent geweest
Pluspunten
Close to airport Easy online booking Several options for different levels of sevice
VerbeterpuntenMobile app
Pluspunten
we kregen de laatste dag nog een meet & greet naar een parkeerplaats dichter bij het vliegveld, echt super
Verbeterpuntenga vooral zo door
Pluspunten
Duidelijke instructies en goed bereikbaar bij terugkomst
Pluspunten
Alles volgens afspraak
Pluspunten
snel
Verbeterpuntenbij aankomst na de retourvlucht is onduidelijk waar je moet zijn; instructie op dit punt kan worden verbeterd.
Pluspunten
prima te boeken parkeerplaatsen
Verbeterpuntenbij het zenden van de herinneringsmail met gegevens, zou het adres van de parkeerplaats aangevuld kunnen worden.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven