Pluspunten
Parking Dichtbij luchthaven. De aangeboden update
VerbeterpuntenIndicatie borden parkeerplaats zeker aan de achterkant van het terrein
Pluspunten
makkelijk voor de klant ,
Verbeterpuntensneller aanwezig als de klant meld er te zijn
Routebeachrijving was erv onduidelijk.beter straatnamen opnemen en duidelijker besxhrijven waar het parkeerterrein is bvk met eenkaartje
Pluspunten
Gemakkelijk te boeken.
VerbeterpuntenDe code op tijd versturen.
Pluspunten
gemakkelijk bereikbaar en snel boeken. Voor een redelijke prijs.
VerbeterpuntenAfstand van parkeerplaats naar terminal is veel meer dan werd omschreven.
Pluspunten
simpel en duidelijk
VerbeterpuntenEmail responstikd was 3 dagen .....
Pluspunten
Verloopt soepel
VerbeterpuntenTot nu toe heb ik nooit problemen gehad
Pluspunten
Duidelijke communicatie en verrassende upgrade dichterbij, super tevreden!
VerbeterpuntenEvt een wegbewijzerings bordje vanaf de luchthaven als je de straat oversteekt vanaf de luchthaven zodat je gelijk ziet welke straat het ook alweer is.. Maar in principe kan het ook niet missen, dus ja, helemaal tevreden!
Pluspunten
Vlotte reservatie en mailverkeer.
Pluspunten
Prima geregeld en fijn van te voren nog de mailtjes
Pluspunten
goed te bereiken.
Pluspunten
Makkelijk te regelen en te vinden
VerbeterpuntenGeen kosten vragen voor wijzigen kenteken
Pluspunten
Snelheid van handelen, gemak
VerbeterpuntenBereikbaarheid van kantoor, duidelijkheid over hop on bus
Pluspunten
Erg goed personeel. Makelijk tebreiken.
VerbeterpuntenPrijs voor langer parkeren
Pluspunten
goede service opgewaardeerd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Afstand tot luchthaven en het klaarstaan bij vertrek en aankomst
Pluspunten
de aangeboden parkeerplaatsen zijn voldoende groot en wij werden ruim op voor hand verwittigd van de verandering van parkeerplaats die zelfs nog dichter bij de luchthaven was.
Pluspunten
Ruime parkeergelegenheid. Busdienst tussen parkeerplaats en terminal
VerbeterpuntenRijnummers vergemakkelijkt het terugvinden van het voertuig.
Pluspunten
Zeer nette, snelle afhandeling!
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven